Schuifdeur

1 tot 16 van 38

   

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

1 tot 16 van 38

   

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Schuifdeur voor in uw douche


Een schuifdeur voor in uw douche is een prima manier om het douchegedeelte af te schermen van de rest van de badkamer. Hiermee zorgt u er niet alleen voor dat niet de gehele badkamervloer nat wordt tijdens het douchen, maar u creëert er ook privacy mee. Zeker als er een toilet aanwezig is in de badkamer is deze privacy aan te bevelen, bijvoorbeeld door het glas met decors of een gezandstraald gedeelte uit te voeren waardoor het meer ondoorzichtig wordt. Verder heeft het natuurlijk, door het vaak fraai ogende geleidingsmechanisme in het chroom of RVS in combinatie met glas, ook veel meer uitstraling dan bijvoorbeeld een ouderwets douchegordijn, dat tijdens het douchen tegen u aanplakt.


Er zijn veel verschillende schuifdeuren verkrijgbaar


Afhankelijk van uw ruimte is er altijd wel een douchecabine met schuifdeur te vinden die perfect in uw badkamer past. Het maakt niet uit of de badcel zich in een hoek bevindt of juist tegen een wand aan. Er zijn douchecabines verkrijgbaar met één, maar ook met twee schuifdeuren of met één vaste zijwand. Mocht u, in een kleinere badkamer, de voorkeur geven aan een inloopdouche waarbij er niet al te veel plek is voor een vaste glazen zijwand dan kunt u deze ook combineren met een schuifdeur. Hierdoor hoeft de vaste wand niet al te groot te zijn omdat u bij het douchen de schuifwand kunt uittrekken om het spatwater binnen te houden. Het is dus aan u wat u wilt en wat u mooi bij uw badkamer vindt staan.


Een schuifdeur heeft vele voordelen.


Het is niet alleen erg makkelijk in onderhoud, maar u kunt ook op een eenvoudige manier uw badcel betreden zonder een deur te hoeven openen. Wanneer u een relatief kleine badkamer heeft scheelt dit al snel in ruimte. Ruimte die u weer voor iets anders kunt benutten. Onze schuifdeuren zijn van een duurzaam kwaliteit zodat u na jaren gebruik nog steeds probleemloos van uw aankoop kunt genieten. U mag het daarom ook gerust zien als een investering in uw badkamer, een plek waar u dag in dag uit tijd in doorbrengt en die voor u een aangename plek om te vertoeven dient te zijn.