Get Wet baden en douchebakken

1 artikel(en)

   

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

1 artikel(en)

   

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

De dochterorganisatie van Sealskin richt zich op betaalbaar en tijdloos design. Sealskin brengt met Get Wet baden en Get Wet douchebakken een oplossing voor iedere badkamer. Er zijn niet alleen compactere uitvoeringen voor een kleinere badkamer maar zeker ook ruimere mogelijkheden tot aan een douchebak van 180cm die perfect als basis voor de inloopdouche kan fungeren. De producten van Sealskin omvatten onder andere ook badkameraccessoires en stylingpakketten met handdoeken en badmatten die zeer decoratief, de hoogste kwaliteit garanderen en staan voor duurzaamheid en jarenlang plezier. Sealskin biedt dan ook een stevige garantie op alle producten. Dankzij het ruime aanbod kan je naar hartelust mixen en matchen met Get Wet douchebakken en baden, badmatten, douchewanden, douchedeuren en andere de andere items zoals onder andere de badkameraccessoires van Sealskin.


Get Wet douchebakken

Get Wet douchebakken zijn verkrijgbaar in de meest actuele vormen. Zo heb je de basisvormen waaronder de vierkante en rechthoekige douchebakken vallen. Daarnaast zijn er enkele andere afwijkende vormen zoals de kwartronde douchebak of een vijfhoek, die door het ontbreken van de punt aan de voorzijde met name passend is in een kleine badkamer. Alle basisvormmodellen zijn zowel voor opbouw als inbouwdouches beschikbaar en zijn te combineren met een grote collectie wanden, deuren en douchesystemen. Een drempelloze inloopdouche maken met één van de vlakke douchebakken is daarmee een koud kunstje, mits e.e.a. natuurlijk bouwtechnisch in uw badkamer te realiseren is.


Get Wet baden

Ook de Get Wet baden zijn in vele maten en vormen verkrijgbaar. Er is een mooie oplossing voor ieder formaat badkamer. De productseries bestaan uit een aanbod van rechthoekige, ruimtebesparende en hoekbaden die passend zijn voor heel veel situaties vanwege de enorme hoeveelheid verschillende maatboeringen. Voor de echte levensgenieter kan een whirlpool natuurlijk niet ontbreken, die is dan ook als aanvulling op een aantal baden te bestellen.


Badkamer verbouwen

Denk je erover om je badkamer te vernieuwen of ben je aan het bouwen? De producten van Sealskin zijn verkrijgbaar bij een verdeler bij jou in de buurt. Kom gerust eens een kijkje nemen of doe inspiratie op in de Sealskin folder. Er is zeker een Get Wet douchebak of Get Wet bad dat helemaal past binnen uw concept en het te spenderen budget. Met Sealskin ben je zeker dat je kwaliteit in huis haalt. De combinatiemogelijkheden zijn oneindig en maatwerk schrikt ze zeker niet af. Het klaar staan met een oplossing op maat voor uw specifieke omstandigheid of situatie en hier het juiste passende product voor te leveren is iets wat zij graag doen. Sealskin garandeert een badkamer die met plezier gebruikt zal worden en er nog vele jaren na de verbouwing als nieuw zal uitzien en die. Alle Get Wet douchebakken zijn ontworpen met oog voor detail en gebruiksgemak. Kom een kijkje nemen en overtuig jezelf, voor voorbeelden van douchebakken, douchecabines en inloopdouches kunt u gerust in onze online badkamershowroom zoeken. Veel badkamer voorbeelden in 3D geven daar een perfecte visuele impressie van dergelijke badkamerinrichtingen.