Siliconenkit

16 artikel(en)

   

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

16 artikel(en)

   

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Siliconenkit is een belangrijk item in de badkamer, het toilet en in de keuken. Daar waar aansluitingen dienen te worden gemaakt tussen tegels, sanitair en veel andere materialen dient dit product te worden toegepast voor het afwerken van de naden tussen de beide materialen. De siliconenkit vult namelijk kieren en spleten op en vormt een nette, doorgaande verbinding en daarmee voor een mooie afwerking. Ondanks deze belangrijke functie kan het voor komen dat de kitrand een ondergewaardeerde rol speelt bij het afwerken van van de badkamer, het toilet of de keuken. Terwijl een goede kitrand voor een belangrijk gedeelte bijdraagt aan de uiteindelijke uitstraling van de afwerking in een badkamer of keuken. Wanneer de kitrand veroudert of de luchtvochtigheid in de badkamer langdurig te hoog is, kan er een vieze zwarte rand ontstaan die de ruimte ontsiert. Een goede siliconenkit gaat ook het vochtprobleem niet oplossen maar is er wel veel langer en beter tegen bestand.

 

Merken siliconenkit

 

Wij verkopen siliconenkit van de merken Bison en Griffon. Beide merken leveren een kitproduct dat  geschikt is voor allerlei sanitaire toepassingen zoals het afdichten van voegen en kieren tussen de douchebak, de wastafel, het bad en bijvoorbeeld het aanrechtblad. Wanneer u kiest voor een van deze merken van siliconenkitten, bent u verzekerd van een hoogwaardige zuurvrije blijvend elastische en waterbestendige sanitaire siliconenkit die ook nog eens ongevoelig is voor schimmels.

 

Verwijderen van oude kitranden

 

Het kitten van de randen in de badkamer of keuken is een klusje dat u zelf kunt uitvoeren. Maar tegelijkertijd is het bij veel kitwerkzaamheden ook wel weer verstandig om een professionele kitter in te huren. Bij het zelf uitvoeren van het kitwerk kunt u heel goed de professionele siliconenkitproducten van Griffon gebruiken. Niet alleen voor het aanbrengen maar ook bij het verwijderen van de oude kitranden, dit is noodzakelijk voor een strak en minimalistisch eindresultaat.  Voor het verwijderen van de oude kitranden zou u de remover van Griffon kunnen aanschaffen. Welke siliconenkit u daarna het beste kunt gebruiken om de nieuwe kitrand te maken is afhankelijk van de plaats waar u deze gebruikt. Om het mooi af te werken is het mooi om de siliconenkit te nemen in een kleur die het beste aansluit bij de rest van uw sanitair. De kit is namelijk in verschillende kleuren bij Sani-bouw te verkrijgen.