Alape wastafels

1 tot 16 van 118

   

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

1 tot 16 van 118

   

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Alape Wastafels

De Duitse wastafel en badkamermeubel producent Alape bestaat al meer dan 100 jaar en zijn inmiddels gegroeid tot een bedrijf met zo'n 200 medewerkers dat onderdeel is van de Dornbracht Group. Er zijn 2 vestigingen waarin de productie van de wastafels en fonteintjes plaatsvindt en die zijn gelegen in het Duitse Goslar. Naast het bijzondere, vaak strakke en minimalistische, design van de Alape wastafels, waskommen en fonteintjes is ook het materiaal dat voor de productie wordt gebruikt een echte bijzonderheid. Alle waskommen, wastafels en fonteintjes van Alape worden geproduceerd van geglazuurd staal. Dit is echt kenmerkend voor dit sanitair merk en geeft een unieke uitstraling aan de wastafels en de grote collectie van fonteintjes Dit staal met een uiterst dunne afwerklaag van emaille is licht van gewicht en toch uiterst robuust. Het maakt ook de vormgeving van de Alape producten buitengewoon aantrekkelijk, vooral voor de liefhebbers van minimalistisch of modern en tijdloos design.


Ecologisch verantwoorde wastafels

De staalsoort die wordt gebruikt bij het vervaardigen van de wastafels bestaat uit een speciaal titaniumhoudende en koolstofarme soort. Er wordt veel gebruik gemaakt van gerecycled materiaal en het productieproces vindt plaats op een milieuvriendelijke manier. Er is een ruime keuze bij Alape als het gaat om een fonteintje of de wastafels. Deze zijn verkrijgbaar in vele vormen, maten en kleuren. Wat denkt u bijvoorbeeld van een rechthoekige wastafel in de kleur wit. Deze past mooi in een badkamer met een moderne uitstraling. U kunt ook kiezen voor bijvoorbeeld een ronde waskom. De meeste waskommen zijn verkrijgbaar in de kleuren chroom, wit, rvs, pergamon of wit-blauw.


Accessoires

U kunt bij Sani-bouw ook terecht voor het beperkte aantal accessoires van dit merk die voornamelijk rondom de wastafel zijn gesitueerd. Neemt u een wastafel van Alape, dan is het bijzonder mooi om de spiegel, die meestal boven de wastafel hangt, ook van dit merk te nemen. Ook handdoekhouders kunnen besteld worden van dit zelfde sanitair merk. Kiest u voor meerdere artikelen van Alape, dan kiest u meestal voor een mooie strakke stijl in uw badkamer die ook tijdloos te noemen is door de vormgeving die niet alleen opvallend is maar ook eeuwig mooi blijft. Heeft u nog vragen over de wastafels of andere artikelen, of wilt u de producten in een badkamerontwerp in 3D uitgewerkt zien, dan vernemen wij dat graag.