Kwc

1 artikel(en)

   

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

1 artikel(en)

   

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

KWC kranen en douchecultuur

De filosofie van KWC kranen en douchecultuur begint bij de basis van het product, water. Er zijn verschillende manieren waarop water gebruikt wordt. Het is niet alleen een eerste levensbehoefte maar, zeker voor de kranen en hand- of hoofddouches van KWC, ook een middel om het lichaam te wassen en te reinigen of te zorgen voor hygiëne in het toilet of de badkamer. Het is in heel veel gevallen ook een bron van plezier, onder de douche, in het bad of gewoon als speel- of zwemwater aan het strand of aan het meer. Water is een prachtig natuurlijk product en het is noodzakelijk voor het behoud van al het leven dat we kennen. Voor een dergelijk product mag waardering getoond worden en tevens dienen we er zuinig mee om te gaan. Alleen al het feit dat we zonder water niet kunnen overleven laat zien hoe belangrijk het is. Hoewel 71 % van het aardoppervlak onder water staat is maar 0.3% daarvan water van rivieren en meren, potentieel drinkwater dus.


KWC mengkranen en handdouches

Een kraan, ook die van KWC is eigenlijk alleen maar een werktuig, een stuk gereedschap om water af te leveren op de plek waar het nodig is, en op het juiste moment. Daarom kunnen kranen open en weer dicht. Maar water wordt steeds duurder en het wordt almaar moeilijker, goed en gezond drinkwater te produceren. Kranen moeten daarom ook steeds meer water besparen, niet alleen aan de wastafel maar met name ook in de douche. De douchesystemen van KWC bieden dan ook naast van comfort middels een aangename douchebeleving een realistisch watergebruik dat volledig aansluit bij de hedendaagse milieunormen. De douchecultuur, met een handdouche, hoofddouche of een compleet douchesysteem met thermostaatkraan gaat zuinig om met water maar biedt nog steeds de beleving van de ShowerCulture zoals KWC die voor ogen heeft. En natuurlijk willen we wonen en leven in een moderne, mooie omgeving zodat er in de loop van de tijd een esthetische functie bij is gekomen die u niet alleen terug ziet in de vormgeving en het design maar ook in de frisse kleuren en uitvoeringen die binnen veel kranen- en douchemodellen worden geboden.


Uw stijl in de badkamer, toilet of de keuken

Een bedrijf als KWC levert de producten die de klanten nodig hebben en wensen. Een kraan om water af te leveren op uitzonderlijke plaatsen en in bijzondere toestand, zoals voor een operatiekamer, maar ook de kranen voor uw badkamer, keuken en het fonteintje op het toilet. Een kraan in de badkamer ziet er anders uit als de kraan in de keuken. Met de producten van KWC kunt u aan uw project beginnen. Dat wil zeggen, een aantal kranen - al of niet in combinatie met hand- en hoofddouches - op verschillende plaatsen in uw huis of bedrijfspand, maar duidelijk met dezelfde stijl en exposure. Een aanvulling op uw stijl in de badkamer, de keuken of het toilet, die soms net zo belangrijk is als de functie. Met de kwalitatieve vormentaal van de KWC douche- en kraanproducten weet u zeker dat u hierbij de juiste keuze hebt gemaakt.