Hotbath

8 artikel(en)

   

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

8 artikel(en)

   

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Prachtige, hoge kwaliteitskranen van Hotbath

De kranen van de Nederlandse onderneming Hotbath zijn een aanwinst in iedere badkamer. Hoogwaardige kwaliteit en bovendien stijlvol afgewerkte kranen met accessoires die in de uitvoering en stijl een perfecte match zijn. Hotbath biedt een compleet en gevarieerd assortiment badkamerkranen die in Italië geproduceerd worden. Het Hotbath kranenassortiment bestaat uit badkranen, losse stopkranen, bidetkranen, douchekranen en -systemen, fonteinkranen, keukenkranen en wastafelkranen. Voor ieder type woonstijl is er een bijpassende kraan ontworpen. Moderne en design badkamers krijgen nét dat beetje extra met de rechthoekige Bloke serie, terwijl de Laddy schitterende kranen omvat die het minimalisme onderstrepen. Met de Friendo kraan haalt u niet enkel een mooi gevormde wastafelkraan in uw badruimte maar het douchesysteem garandeert ook een heerlijk en verfrissend resultaat zodat body en mind zich weer volledig opgeladen en energierijk voelen. Uiteraard zijn de kranenseries compleet verkrijgbaar voor douche, wastafel en bad waardoor de badkamer een unieke uitstraling krijgt.


Hotbath technologieën

Hotbath producten zijn voorzien van unieke systemen die ervoor zorgen dat het inbouwen en het dagelijks gebruik duurzamer, goedkoper en bovendien energiebesparend wordt. Investeer in prachtig vormgegeven kranen en begin met het besparen op de water-, elektra- en gasrekening. Hiertoe is Flower Power een geschikt systeem dat ervoor zorgt dat er op het energieverbruik wordt bespaard. Na bediening van de hendel uit de middenstand stroomt er enkel koud water omdat dat vaak de gewenste stand is. Voor warmer water dient men dus de bediening te verstellen. Hiermee wordt de verspilling van warm water, energie en onnodige slijtage aan de warmwatervoorziening of cv-ketel voorkomen. Naast het Flower Power systeem is er het Shower Power systeem. Behaal een optimaal rendement met een verrassend laag verbruik van water. Shower Power is geschikt voor ronde én vierkante douches met een doorsnede van 20 cm die van warm water worden voorzien door een CW3 (Comfort Warmwater) cv-ketel. Douches met een doorsnede vanaf 25 cm werken beter met een cv-systeem vanaf CW4 omdat de warmwatertoevoer hierbij per minuut maar liefst twaalf liter kan leveren. Hotbath heeft daarnaast een doordachte wijze van inbouwen uitgewerkt die het gemakkelijk maakt om de kraan maar liefst op drie verschillende wijzen te monteren, het 3+3 inbouwsysteem. Er kan bij dit systeem gekozen worden voor verschillende bedieningsmogelijkheden, aan de linkerzijde, rechts of ook boven de uitloop van de kraan.


Langdurige garantie

De kranen van Hotbath zijn stuk voor stuk kwaliteitsproducten voor in de badkamer. Hotbath garandeert haar producten gedurende een periode van vijf jaar en daar komt bij dat er wordt gegarandeerd dat de onderdelen en complete units zoals keramische schijven voor een periode van minstens tien jaar na het beëindigen van de productie nog besteld kunnen worden. Mocht er zich na een lange periode van gebruik, dat door de dagelijkse benutting van de badkamerkraan of het douchesysteem onopgemerkt in aantallen keren gebruikt aardig optelt, een slijtageprobleem of een defect zich voordoen dan is reparatie nog steeds een mogelijke optie. Hiermee ondersteunt Hotbath u niet alleen tijdens de aankoop en in de garantieperiode maar zelfs nog daarbuiten.