Uponor MLC buis

1 tot 16 van 35

   

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

1 tot 16 van 35

   

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Uponor buis

Duurzame dichtheid in combinatie met een lange levensduur, is één van de meest belangrijke eisen, die tegenwoordig aan een betrouwbare en hoogwaardige installatie kunnen worden gesteld. Uponor als leidende fabrikant van meerlagenleidingen, MLC buis, voor de woningbouw en gemeentelijke techniek komt aan deze eis volledig tegemoet. Op deze manier kan Uponor u de veiligheid, die voor uw installatie en leidingsysteem zo belangrijk is bieden.

 

Buis voor CV en drinkwater

Of het nu gaat om drinkwater, sanitair centrale verwarming of radiatoraansluiting het Uponor meerlagenleidingsysteem is de perfecte oplossing. Het volledige programma van buizen en koppelingen maakt de complete installatie vanaf de stijgleiding tot aan de gebruiker mogelijk. Hierbij komt dat de installatie bijzonder eenvoudig, snel te monteren en hierdoor zeer rendabel is. Het essentiële van het Uponor systeem, namelijk de Uponor Unipipe meerlagen buis en de daarbij behorende Uponor koppelingen, worden in eigen huis vervaardigd en zijn dus perfect op elkaar afgestemd. Door de vormvastheid en kwaliteit van de Uponor buizen en de geringe lineaire uitzetting zijn slechts weinig bevestigingspunten nodig het praktische voordeel voor een veilige en snelle installatie.

 

Uponor buis gereedschap

Afgerond wordt het Uponor meerlagenleidingsysteem door een doordacht assortiment aan gereedschappen van buissnijgereedschap via ontbramer tot en met persgereedschappen. Met het Uponor meerlagen buis systeem gebruikt u beproefde en gecertificeerde kwaliteit. Op deze wijze houdt u zich aan alle vereiste bouwrichtlijnen, inclusief geluidsisolatie, brandbescherming en warmte-isolatievoorschriften. De systeem techniek is ook hier bijzonder duurzaam en veilig, wat door talrijke tests en keuringen wordt gecertificeerd.