I-Drain

1 tot 16 van 121

   

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

1 tot 16 van 121

   

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

De douchegoot van I-Drain

De I-Drain is een slim en innovatief systeem voor de waterafvoer van uw drempelloze inloopdoucheruimte. Het grote voordeel van de douchegoten van I-Drain, ten opzichte van het 'normale' doucheputje, is dat er maar naar één kant van de douchevloer een waterafschot nodig is. Dat maakt het rommelig van alle kanten aflopend naar het midden, waar zich in de meeste gevallen het doucheputje bevindt, overbodig. Op die manier heeft u met de douchegoten van I-Drain een prachtige vlakke vloer in uw mooie nieuwe inloopdouche. Omdat de douchegoot zeer ondiep is kan hij makkelijk ingebouwd worden bij renovatie van uw badkamer, maar is natuurlijk ook bij nieuwbouw een perfect alternatief! Met de verschillende modellen waaronder de Linear Drain+ die de douchevloer naadloos waterdicht maakt, de Chape, Square of de gewone Linear Drain, is iedere badkamer van een afvoergoot oplossing te voorzien.


Vormgeving I-Drain afvoergoot

U heeft het sanitair in uw badkamer met de uiterste zorg uitgekozen. Waarom dan genoegen nemen met een vloer met allerlei afschot in uw inloopdouche? U kunt nu bij Sani-bouw de juiste bijpassende I-Drain afvoergoot vinden, in roestvrijstaal of, voor een totaal andere sfeer in de douche, uit te voeren in diverse kleuren glas. De perfecte finishing-touch voor uw moderne badkamer. Voor een vlakke vloer met een moderne uitstraling. De i-drain is er in verschillende soorten en maten; rechthoekig, driehoekig, vierkant of trapezium, er is altijd wel een vorm die in de inloopdouche in uw badkamer past. Ook kunt u de douchegoten aan elkaar koppelen waardoor er een eindeloos lange afvoergoot kan worden geconstrueerd, perfect voor gelegenheden met meerdere douches naast elkaar, bijvoorbeeld sportgebouwen of bij saunagelegenheden.

 

Douchegoot met geringe inbouwdiepte

Tegenwoordig wordt in de meeste gevallen de douchegoot van I-Drain aan één kant van de vloer tegen of net voor de achterwand geplaatst. Hierdoor ontstaat er een egale, vlakke en ononderbroken douchevloer in de inloopdouche waar u heerlijk ontspannen op kunt douchen. Vanwege de geringe inbouwdiepte, vanaf 54mm, is de douchegoot ook perfect toepasbaar indien de afvoer niet in de badkamervloer kan worden ingewerkt. Er is slechts een doucheplateau van geringe hoogte noodzakelijk wat zelfs perfect in het ontwerp van de ruimte kan worden geïntegreerd. De capaciteit van waterafvoer begint bij 26,4 liter per minuut en kan, afhankelijk van de afvoergoot oplopen tot 45 liter per minuut. De douchegoten zijn zowel geschikt voor de inloopdouche alsook voor inbouw in de tegelvoer onder een douchecabine.


Onderhoud

De douchegoten zijn bovendien makkelijk te onderhouden en uiterst simpel schoon te houden. De sifon is simpel uitneembaar waardoor u de binnenkant kunt reinigen en haartjes kunt verwijderen. Aan alles is gedacht om uw verblijf in uw nieuwe of gerenoveerde inloopdouche plezierig te maken en te houden. I-Drain is snel leverbaar en indien u wilt overleggen over welke douchegoot het beste voor uw inloopdouche situatie geschikt is dan kan dat natuurlijk altijd met de klantenservice van Sani-bouw.