Alape badkamermeubels

1 tot 16 van 26

   

Pagina:
  1. 1
  2. 2
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

1 tot 16 van 26

   

Pagina:
  1. 1
  2. 2
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Een badkamermeubel van Alape

Het meubel in de badkamer is het allereerste wat u ziet als u in de badkamer binnenkomt. Dat is de grootste reden waarom een badkamermeubel één van de elementen is die voor een belangrijk deel bijdragen aan de sfeer die de badkamer uitstraalt. Alape is zich meer dan bewust van deze rol van het badkamermeubel en geeft hier invulling aan met het produceren van meubelen met een eigen identiteit en uniek design die deze belangrijke functie van eyecatcher perfect kunnen uitvoeren.
De badkamer van vroeger stelde niet meer voor dan een wastafel en een douche of ligbad. Slechts het hoognodige was aanwezig en enkel bedoelt om het lichaam te kunnen reinigen, de sfeer was hierbij een ondergeschikt element. Tegenwoordig ligt de trend heel anders. De badkamer heeft doorgaans een hele revolutie meegemaakt en is naast de dagelijkse reiniging nu ook een ontspanningsruimte geworden waar men zich vooral ook prettig kan voelen. Het toevoegen van dit persoonlijke sfeer- en rustelement ziet u bij Alape terug in de ontwerpen en ruime keuze in de modellen badkamermeubelen. Aan de ene kant stijl en echte uitstraling en langs de andere kant kwaliteit met een lange levensduur.


Benut alle ruimte met Alape

Het is de bedoeling dat u alle ruimtes optimaal kunt benutten want sommige badkamers hebben maar een beperkte ruimte. Een te groot badmeubel zou wellicht in eerste instantie prima lijken en ook voldoende opbergruimte bieden maar na enige tijd gaat dit wellicht storen omdat er net te weinig plek beschikbaar lijkt te zijn. Daarom heeft Alape een mooie collectie van slimme oplossingen voor badkamers met een beperkte ruimte. In de collectie vindt u onder andere ook smalle en diepe meubels maar ook ondiepe varianten zijn in het assortiment opgenomen. Het badkamermeubel is naast de douche of het bad het belangrijkste meubel in de badkamer. Waarom? Iedereen die zich aan het verzorgen is, maakt hier gebruik van en daarom is het vanzelfsprekend dat een dergelijk badmeubel ergonomisch moet zijn, lang mee moet gaan en gemakkelijk te onderhouden dient te zijn. Dit bedrijf heeft alle kwaliteiten in huis om al deze eigenschappen te verbinden in een kwalitatief hoogstaand badkamermeubel.


Verschillende stijlen van badmeubelen

Het belangrijkste voor uw badkamer is dat u de trend volgt die bij u past. Zo heeft u een ruime keuze aan klassiek die ver gaat tot het modern. Misschien houdt u wel van landelijk of juist van dat strakke interieur? Alape heeft het allemaal in huis om u te voorzien waarvoor u komt. Vroeger bijvoorbeeld stonden de badkamermeubels op pootjes. Nu in de moderne tijd worden alle meubels in de muur vastgemaakt. Hierdoor krijgt u een meer ruimtelijk effect en dankzij deze oplossing gaat u minder ruimte verliezen die misschien belangrijk is voor in uw badkamer. Alles wat u zoekt, kan u gemakkelijk online terugvinden in het ruimte overzicht van Alape badkamermeubelen.