Badkamer Steenbergen, badkamer met vrijstaand bad

(Pin: 8056 5122)

Men gaat er vaak van uit dat er voor het plaatsen van een vrijstaand bad in de badkamer er een enorme ruimte beschikbaar moet zijn. Badkamer Steenbergen heeft de afmetingen van 200x300cm en laat daarmee zien dat een vrijstaand bad ook prima tot zijn recht komt in een badruimte met iets minder vloeroppervlakte. Natuurlijk biedt een grotere ruimte meer mogelijkheden om het bad volledig vrijstaand midden in de badruimte te plaatsen maar daar staat tegenover dat het ook een ruimtewinner kan zijn in een normale of zelfs kleine badkamer. Door de lichte houtkleur van het Bruynzeel Mambo badmeubel en de het natuursteenachtige uitstraling van de Provenza Re-Use tegels op de wand en op de vloer heeft badkamer Steenbergen een hele rustige en natuurlijke uitstraling. De opvulling met witte wandtegels voorkomt dat de Provenza Re-Use wandtegels te nadrukkelijk aanwezig zijn en witte wandtegels creëren over het algemeen, in combinatie met licht, zelfs een gevoel van ruimte.


Douchecabine en vrijstaand bad


Dat Riho meer mooie producten maakt dan enkel douchebakken en baden blijkt uit de hier gebruikte douchecabine Riho Baltic. Een schuifdeur in combinatie met een zijwand die door zijn fraaie roldeursysteem, in combinatie met chroom en glas, echt opvalt. In de douche zelf is de HansaUnita douchethermostaat met een hoofddouche en een traploos verstelbare handdouche duidelijk herkenbaar aanwezig. Deze traploos verstelbare handdouche in combinatie met een hoofddouche van HansaUnita biedt als voordeel dat de douche voor iedereen geschikt is. Kinderen kunnen gebruik maken van de naar maat in te stellen handdouche op de glijstang, ook handig als men de haren niet nat wil maken, en de volwassenen kunnen heerlijk relaxen onder de HansaUnita hoofddouche. Voor voldoende waterafvoer wordt te allen tijde gezorgd door de I-Drain douchegoot die met zijn inbouwdiepte van 54mm in veel situaties toepasbaar is. Ook in de douche aanwezig is een fles- en sponshouder uit de badkameraccessoires collectie Nexx van Geesa. Het vrijstaande bad Carla is van Wavedesign by Wisa en heeft de afmetingen 170x70cm. Carla van Wavedesign is een vrijstaand bad met een compacte maatvoering maar door de ranke lijnen wel met meer dan voldoende binnenruimte. De Hansa inbouwbadkraan met losse handdouche is de Hansaviva.


Badkamermeubel en sanitair


De onderkast met één lade van 120cm breed behoort tot de Bruynzeel collectie Mambo badkamermeubelen en ook de spiegel met ingebouwde verlichting in een breedte van 50cm is van Bruynzeel. De ovale opzetwastafel is van Villeroy & Boch uit de collectie van Loop&Friends en de inbouw wastafelkraan Hansastela is, net zoals de douchethermostaat, van Hansa. De accessoires boven het badkamermeubel zijn glashouders van Geesa uit de serie Nexx. Direct naast de douchecabine is het wandcloset Laufen Pro geplaatst, inclusief een WC-zitting met softclose. De spoeling komt uit een Geberit inbouwreservoir met een Sigma20 bedieningspaneel in het wit. Rondom het toilet zijn ook Geesa Nexx accessoires te zien zoals een toiletborstelhouder en een toiletrolhouder. De houder voor vochtige doekjes die bovenop het inbouwreservoir staat is van Keuco. De IB designradiator met handdoekhouder is aan de voorzijde volledig met een spiegel bedekt geeft een ruimtelijk gevoel en zal, bij een ingeschakelde verwarming, ook niet meer beslaan. Deze badkamer met vrijstaand bad wordt kleur en uitstraling gegeven door Provenza Re-Use vloertegels in de maat 60x60cm terwijl op de wand dezelfde Provenza Re-Use tegels zijn gebruikt maar dan in de maat 90x45cm. Deze zijn soms tot lambriseringshoogte aangebracht en verder opgevuld met Stiles witte wandtegels in de maat 60x20cm.

Een ontwerp voor uw eigen badkamer of toilet aanvragen? Een gratis en geheel vrijblijvende service.

Deze badkamer op uw tablet bekijken?
download onze gratis app en maak een
collectie van uw favoriete badkamers.

  

 .