Badkamer aanbieding

(Pin: 9012 9270)
Complete badkamer
€ 2.749,00

In de online badkamershowroom van Sani-bouw vindt u een groot aantal ideeën en mogelijkheden die bedoelt zijn om u inspiratie te geven voor het inrichten van uw eigen badkamer of toilet. In onze webshop kunt u vervolgens alle noodzakelijke artikelen selecteren en bestellen teneinde deze badkamers of toiletten daadwerkelijk bij u thuis te kunnen realiseren. Omdat online bestellen ook makkelijk moet zijn introduceert Sani-bouw de complete badkamer aanbieding, met een uiterst scherpe aanbiedingsprijs, die met een paar klikken te bestellen is onze webshop.


Complete badkamer met maatwerk


Door middel van de 3D ontwerptekening en de 360° view kunt u uitgebreid rondkijken en in- of uitzoomen om een goed beeld te krijgen van deze complete badkamer aanbieding. Daarnaast is er een ontwerptekening met de afmetingen van de badkamer opgenomen zodat u eenvoudig kunt beoordelen of de gebruikte materialen passen in uw ruimte. In het artikeloverzicht ziet u direct welke artikelen deel uitmaken van deze aanbieding die u in de webshop eventueel nog kunt uitbreiden met de artikelen die u nog mist. Aanpassingen in artikelen of maatvoeringen zijn altijd mogelijk, verzoeke daarvoor contact op te nemen met onze klantenservice, zij maken deze badkamer aanbieding graag passend voor u.


Badkamer installeren mogelijk


Sani-bouw heeft, door heel Nederland verspreid, een groot aantal vestigingen die allerlei montage- installatie of renovatiewerkzaamheden voor u kunnen verrichten. De lokale vakman of vakvrouw bij u om de hoek die niet alleen een complete toilet- of badkamerrenovatie kunnen uitvoeren maar ook iedere aankoop uit de Sani-bouw webshop voor u kunnen monteren. Een lekkende sifon vervangen, een designradiator plaatsen of een nieuw badkamermeubel ophangen, allemaal werkzaamheden die zij graag voor u uitvoeren. Ook deze complete badkamer aanbieding kan desgewenst compleet of gedeeltelijk voor u geïnstalleerd worden. Voor het online aanvragen van een installatieofferte, klein of groot, selecteert u eerst de vakman bij u om de hoek waarna u direct online een vrijblijvende offerte kunt aanvragen.

Een ontwerp voor uw eigen badkamer of toilet aanvragen? Een gratis en geheel vrijblijvende service.

Deze badkamer op uw tablet bekijken?
download onze gratis app en maak een
collectie van uw favoriete badkamers.

  

 .