Saloni

1 tot 16 van 50

   

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

1 tot 16 van 50

   

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Saloni tegels

Saloni is een Spaans tegelbedrijf, opgericht in 1971. Het begon als een klein bedrijf, maar heeft zich door zijn innovatieve designs in een wijd aanbod van stijlen inmiddels snel ontwikkeld. De tegels bestaan uit een aanbod voor wand en vloer en zijn nu verkrijgbaar in talloze verkooppunten over de hele wereld. Het bedrijf investeert stevig om u een steeds beter product aan te kunnen bieden; naast design is de Saloni ook continu bezig met innovatieve ontwikkelingstechnieken voor haar tegels. Bovendien streven zij er heel duidelijk naar om zo min mogelijk schade aan het milieu toe te brengen; het bedrijf heeft zijn stroomverbruik en CO2-uitstoot de laatste jaren ver teruggedreven. Dus als u kiest voor Saloni tegels draagt u ook nog eens een steentje bij aan het milieu.

 

Een wijd assortiment van Saloni tegels voor al uw wensen

De tegelproducten zijn er in alle soorten en maten. Het bedrijf streeft ernaar een ruim assortiment vloer- en wandtegels aan te bieden in een ruime variëteit van stijlen. Het biedt dan ook een ruime selectie aan, met een diversiteit in oppervlakte afwerkingen, kleuren en tinten alsmede verschillende tegelformaten per type. Zo weet u altijd de tegel te vinden die u zoekt, en die perfect bij de ruimte past die u wilt betegelen. Door de selecties per stijl vindt u bovendien eenvoudig verschillende series en modellen die goed bij elkaar passen. Uiteraard kunt u ook om advies vragen bij de informatiedesk van Sani-bouw. Door de hoge kwaliteitsstandaarden, innovatieve productietechnieken en het strakke design kunt u vrijwel altijd Saloni tegels vinden die bij u passen.


Creahome

Mocht u een ruimte volledig willen ontwerpen, en daar de juiste selectie tegels bij kiezen, dan kunt u nu online kijken welke series en modellen het best bij uw ruimte zouden passen. Via de website van Creahome heeft u toegang tot Creahome, een onlineprogramma waarin u zelf de ruimte die u wilt betegelen na kunt bootsen om deze vervolgens virtueel te betegelen; zo selecteert u tegels die perfect aansluiten op de rest van de ruimte en uw interieur. Een meer dan passend alternatief is een gratis 3D ontwerp van uw tegelvloer laten maken door Sani-bouw. Dit kan interessant zijn om ideeën op te doen en eenvoudig en snel vele stijlen in uw kamer te plaatsen. Dit geeft u natuurlijk een beter beeld dan het zien van een enkele tegel in een showroom, en zo voorkomt u teleurstelling achteraf, zodat u nu zeker weet dat u nog vele jaren kunt genieten van uw Saloni tegels.