Baden

1 tot 16 van 444

   

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

1 tot 16 van 444

   

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Het bad in de badkamer

 

Waar een bad vroeger veelal gezien werd als een product voor welvarende mensen, is het vandaag de dag bijna niet meer weg te denken uit een badkamer. Hoe lekker is het als u 's avonds na het werk even heerlijk kunt ontspannen in een lekker warm hoekbad? Wie wil dat nou niet? Door de uiteenlopende prijzen van de baden is het voor vrijwel iedereen mogelijk om een bad aan te schaffen.


Voor alle badkamers

 

Door de verschillende vormen en afmeting die de baden tegenwoordig hebben, kiest u zelf het hoekbad dat perfect in uw badkamer past. Mensen met een groot budget voor de badkamer verlangen misschien wel een modern bubbelbad of whirlpool met een zitgedeelte, terwijl anderen genoegen nemen met een bad douche combinatie.


Luxe baden

 

Jaren geleden kozen mensen veelvuldig voor een bad douche combinatie of een simpel rechthoekig ligbad. Tegenwoordig wordt het steeds moderner en luxueuzer. Baden die te midden van de badkamer staan of mooie grote vijfhoekige baden. Alles is tegenwoordig mogelijk.


Eigen smaak

 

Uw badkamer is geheel naar uw eigen smaak in te richten. Heeft u een wat oudere badkamer en is uw bad aan vervanging toe, dan kiest u waarschijnlijk niet voor een modern bubbelbad of jacuzzi. Dit past immers niet goed bij de stijl van de badkamer. Heeft u net een nieuw huis laten bouwen en bent u druk bezig met het inrichten van uw badkamer? In dat geval kiest u waarschijnlijk voor een moderne inrichting met misschien wel een vrijstaand bad.
Alle baden zij bij ons online te bestellen. Wij zorgen er na uw bestelling voor dat u het gewenste zitbad zo snel mogelijk in huis hebt, zodat u 's avonds lekker kunt genieten van een welverdiend warm bad.