Gipsplaten

1 tot 16 van 29

   

Pagina:
  1. 1
  2. 2
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

1 tot 16 van 29

   

Pagina:
  1. 1
  2. 2
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Het is mogelijk om een huis te renoveren zonder dat daar veel tijd en geld ingestoken hoeft te worden. Door de vooruitgang in de bouw zijn er talloze materialen van hoge kwaliteit beschikbaar die renoveren eenvoudiger en goedkoper maken. Een goed voorbeeld hiervan zijn gipsplaten. Dit is een stevig en uiterst nuttig materiaal. Het is brand,- en geluidswerend en voorkomt schimmelgroei, daarnaast is het ook zeer eenvoudig om te instaleren. Vanwege deze veelzijdige redenen is dit één van de meest gebruikte bouwmaterialen om gebouwen mee af te werken. Ook voor de badkamerrenovatie, het plaatsen of aanpassen van scheidingswanden of het afwerken van een schuin dak op zolder is het bij uitstek geschikt.


Gipsplaten als bouwmateriaal

 

In tegenstelling tot gepleisterde muren is er voor het plaatsen van een gipsplaat weinig deskundigheid vereist. Het is erg makkelijk om te plaatsen, hierdoor wordt het al geruime tijd gebruikt voor het maken van binnenwanden en plafonds bij de bouw van de meeste gebouwen. Ook is het materiaal relatief goedkoop om te fabriceren, vooral in vergelijking met andere bouwmaterialen. Daarnaast weegt een gipsplaat haast niets, zonder dat hierdoor de stevigheid verminderd wordt. En anders dan bij pleister, blijft het oppervlak egaal waardoor het ook makkelijk is om overheen te schilderen of om tegels op aan te brengen. Gipsplaten zijn ook de perfecte ondergrond voor gerectificeerde wandtegels, een strakke en gladde ondergrond is namelijk een basiseis om tot een mooi eindresultaat te kunnen komen.


Groene gipsplaten in de badkamer

 

Gipsplaten kunnen geheel op maat gesneden worden, per vierkante meter. Zodoende sluiten ze altijd aan op de behoeftes van een gebouw. Voor plafonds en wanden zijn er andere formaten beschikbaar. In de badkamer dient u groene gipsplaten te verwerken deze zijn, in tegenstelling tot de grijze variant, veel beter bestand tegen vocht. Installatie: Vrijwel iedereen met een beetje vakmanschap is in staat om dit lichte materiaal te plaatsen. Deze eenvoud is toe te kennen aan het feit dat er geen speciale technieken of extra materialen nodig zijn om de platen effectief te kunnen installeren. Een centimeter, een stanleymes en een schroefmachine is het leeuwendeel van hetgeen u nodig heeft.


Gemak dient de mens

 

Alhoewel gipsplaten niet echt zwaar zijn is het wel een onhandig materiaal om te verplaatsen op een materieelkar en in de auto met aanhanger naar huis of naar een klus te transporteren. Door het online aankopen in de webshop van Sani-bouw ben tu verzekerd van een probleemloos en gemakkelijk transport, ze worden namelijk thuisgebracht door onze transporteur. Veel gemak voor een voordelige prijs, vergelijkt u maar eens.