Mosa Greys

1 tot 16 van 35

   

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

1 tot 16 van 35

   

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Wat je wil weten over Mosa Greys

Mosa Greys zijn tegels die bijvoorbeeld toepasbaar zijn in badkamers en woonkamers. De collectie Greys wordt in een ruim aantal formaten van bijvoorbeeld 15x15 tot wel 60x120 geleverd. Je staat er van te kijken in hoeveel grijssoorten ze bestaan. De tinten worden geordend in drie hoofdcategorieën: koel, warm en 'mos'-grijs. Om het nog ingewikkelder te maken bestaat elke groep weer uit vier kleuren grijs, van lichter naar steeds donkerder. De geslepen kanten van het formaat van de Mosa Greys vloertegels maakt een strakke voeg van twee millimeter mogelijk.

 

Ontdek de collectie tegels

De collectie Greys is ook beschikbaar in wisselende strokenformaten. Vanwege de combinatie van stroken van 10x60 en 20x50 en de tegelformaten 30x60 en 60x60 centimeter raadt de fabrikant bij de Mosa Greys tegels negen legpatronen aan. De verschillende vloertegels zorgen er voor dat de klant een heel eigen patroon kan laten ontstaan. De formaatcombinatie kan bijvoorbeeld de aandacht trekken als dat gewenst wordt.

 

De beloofde voordelen

Graag duurzaam bouwen? Dat kan! Ook daar lenen de tegels zijn goed voor. De fabrikant garandeert de slijt- en krasvaste kwaliteit van de vloertegels. Ook daar hoor je dus op te kunnen rekenen. Net als gemakkelijk onderhoud. Dat moet er voor zorgen dat de tegels zelfs bij veelvuldig gebruik lange tijd mooi blijven.

 

Het totaalplaatje compleet

De vloertegels maken deel uit van het interieur. Wat doet het in huis halen van Mosa Greys voor de uitstraling van de hele kamer? Ze dragen bij aan het scheppen van een strakke sfeer. Vooral in een woonkamer, maar ook in een badkamer. Al kan je in het laatste geval al snel het beeld wat zachter maken door bijvoorbeeld te combineren met een mooie strakke witte wandtegel. Ze zijn niet schreeuwerig en veroorzaken volgens de makers een 'natuurlijke matheid'. Een subtiele keuze die je vanwege de grote tegels niet snel over het hoofd ziet.