Keope

1 tot 16 van 30

   

Pagina:
  1. 1
  2. 2
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

1 tot 16 van 30

   

Pagina:
  1. 1
  2. 2
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Keope tegels 

Het bedrijf Ceramiche Keope is gespecialiseerd in authentieke en moderne keramische tegels voor wand en vloer, die zowel in het interieur als buiten gebruikt kunnen worden. Met jarenlange ervaring en veel aandacht voor de nieuwste technologische ontwikkelingen wordt gewerkt aan de tegel van de toekomst. Keope tegels worden dan ook gemaakt met de meeste aandacht voor duurzaamheid, betrouwbaarheid en design: daarmee biedt Keope tegels van de hoogst mogelijke kwaliteit, die zowel voor particulier als commercieel gebruik geschikt zijn. Aandacht voor detail en een sterk persoonlijke vormgeving kenmerken de unieke producten, die met veel zorg gemaakt en gecontroleerd. Bijzonder keramiek, waarmee je een unieke uitstraling kunt geven aan je inrichting.

 

Technologisch hoogstaande producten

Ceramiche Keope steekt, meer dan welke keramiekfabrikant dan ook, geld en aandacht in onderzoek. De effecten daarvan zijn duidelijk te zien aan de superieure kwaliteit van de producten die dit merk op de markt brengt. De Keope tegels zijn gemaakt van de beste kwaliteit materialen die er op de aardbol te vinden zijn, en door middel van speciale processen gebakken. Verschillende kleisoorten met verschillende chemische samenstellingen zorgen ervoor dat er een eindproduct ontstaat dat veel minder poreus en bovendien veel steviger is dan je zou verwachten van porselein. Dat maakt de Keope tegels bij uitstek geschikt voor wanden en vloeren, binnen- en buitenshuis.

 

Tegels met het GreenThinking-logo

De nieuwste serie vloertegels van Keope, waaronder de Sunrise, Rusk, Prime en Link, zijn fraaie tegelseries waar ieder interieur mee te (re)stijlen is. Met een moderne stijlaanpassing, een natuurlijke flair of juist het stedelijke design met een tegel voorziern van een beton design, elke sfeer is te realiseren. De gelijkenis tussen de Keope tegelseries Link, Rush, Sunrise en Prima zijn dat zij allen worden geproduceerd met veel aandacht voor het milieu. Vandaar ook dat de Sunrise-serie beloond is met het GreenThinking-logo, hetgeen garant staat voor het feit dat Keope de natuur zo min mogelijk belast. Echte Italiaanse tegels dus, die op innovatieve wijze design en duurzaamheid combineren en een prachtige toevoeging zijn voor ieder interieur of exterieur.