Jika

1 tot 16 van 34

   

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

1 tot 16 van 34

   

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Jika sanitair voor de badkamer of toilet

Wanneer u op zoek bent naar scherp geprijsde sanitair producten en praktische badkameroplossingen, dan bent u bij Jika aan het juiste adres. Dit sanitairmerk weet zich met hun producten, zoals het wandcloset en wastafels, prima te onderscheiden van de diverse A-merken in de sanitairbranche voor de badruimte of het toilet. Jika was de eerste fabrikant van keramiek in Europa. De thuisbasis van het bedrijf is gelegen in Tsjechië. In hun begintijd werd er alleen keramiek gefabriceerd door vakmannen met opmerkelijk goede vaardigheden en na 1920 werd dit uitgebreid door de productie van wastafels en badkuipen. Vandaag de dag vindt de productie van hun sanitair plaats in twee fabrieken in Tsjechië, namelijk in Bechyně en Znojmo. Na de fusie in 1991 met het Zwitserse bedrijf Laufen, is de productlijn van Jika sanitair nog aanzienlijk uitgebreid. Daarnaast is de nadruk sterker op het ontwerp van het keramiek en de kwaliteit bij de productie komen te liggen. Kenmerkend en in het oog springend hierbij zijn veelal het wandcloset.


Kenmerken van Jika

Kenmerkend voor het sanitair van Jika is allereerst de scherpe prijs en daarnaast ook de eenvoud en degelijke kwaliteit in combinatie met een fraaie vormgeving. Tevens worden er ook producten gemaakt die net iets anders zijn en soms zelfs een bijzondere niche invullen. Een voorbeeld is het verkorte wandcloset van 48cm met zijn sterke vormen een behoorlijke aanrader. Een andere pijler waar het bedrijf op bouwt is het gebruik van voornamelijk natuurlijke materialen en dit in combinatie met de nieuwste technologieën. Dit resulteert in bijvoorbeeld het anti-fog systeem op de spiegels, ingebouwde TL verlichting, slimme opbergruimte en tijdloze vormgeving. Vooral voor de kleinere badkamer is het sanitair van Jika ideaal.


De voordelen van Sani-bouw

Wanneer u kiest voor het sanitair van Jika, zult u ervaren dat hun badkamerproducten van zeer goede kwaliteit zijn. Wij bieden u sanitair aan van de serie Euroline en u kunt hierbij kiezen uit wandclosets, duoblokken, fonteintjes, wastafelzuilen, planchets, sifonkappen, enz. Wanneer het bijvoorbeeld gaat om de closets van dit merk uit Tsjechië, heeft u keus uit wandclosets, staande closets oftewel het duoblok, en zelfs ook een speciaal closet voor kinderen. Daarnaast heeft u ook nog de mogelijkheid om te kiezen tussen vlakspoel en diepspoel. De closetpotten zijn verkrijgbaar in de kleuren wit of pergamon. Heel praktisch zijn de speciale Euroline Jika rolstoelwastafels. Ideaal dat u hier precies met een rolstoel onder kunt. Deze keramische wastafels zijn verkrijgbaar in de kleuren chroom, wit en pergamon. Naast het wandcloset en deze speciale wastafels, kunt u bij ons ook terecht voor wastafelkommen. Een dergelijke opzetwastafel geeft het badkamermeubel en mooie uitstraling en verleent daarmee aan de hele badkamer een extra cachet. Heeft u interesse en wilt u geadviseerd worden over dit sanitair, dan vernemen wij dat graag. Onze badkamerspecialisten beschikken over zowel installatiekennis alsook over productervaring en het inrichten van de badkamer. Neem dus contact met ons op, doordeweeks tot ’s avonds 22:00 uur, want als het aan Jika en Sani-bouw ligt, is er heel veel mogelijk.