WISA VARIOTRONIC ELEKTRISCH IN HOOGTE VERSTELBAAR WANDCLOSET EN MEER NIEUWS

Wisa brengt een gelukkige combinatie van comfort en design

Wavedesign Blanca vrijstaand badWisa showt drie paradepaardjes, de Wisa Tronic spoeltechniek, het Wisa VarioTronic in hoogte verstelbare toilet en het brede programma baden en douchebakken van Wavedesign by Wisa.

 

Wisa Tronic - infrarood spoeltechniek

Hoe hygiënisch kan het zijn. Met het fraaie EOS elektronische bedieningspaneel spoelt u met behulp van infrarood, dus contactloos, alleen door uw hand ervoor te bewegen. Daarmee benut Wisa de kracht van moderne elektronica volledig. De ingebouwde hydrogenerator - tussen vlotterkraan en waterleiding - wekt duurzaam energie op na elke spoeling en slaat deze op in een waterdicht afgeschermde Lithium Ion accu. Handig als er geen permanente netvoeding aanwezig is. Wisa Tronic past op ieder Wisa XS spoelreservoir, ook op bestaande systemen.

Wisa-EOS bedieningspanelen
 

Wisa VarioTronic - elektrisch verstelbaar toilet

Hoe comfortabel kan het zijn. Wisa VarioTronic is een elektrisch 20 cm in hoogte verstelbaar toiletsysteem, met afstandsbediening. Fijn voor in huis, instelling of ziekenhuis.

Wisa VarioTronic in hoogte verstelbaar toilet

Ieder mens heeft voordeel bij het kunnen instellen van de juiste toilethoogte om op te zitten. De VarioTronic is te combineren met alle gangbare wandclosets. Het geheel is slechts 41 cm breed en laat dus alle ruimte voor een rolstoel. Het design van het toiletelement is net zo goed toepasbaar in de eigen woning als ook in de toiletruimte van zorgcenter en is perfect te combineren met steunen aan de wand. Voor het doorspoelen kunt u combineren met de bedieningspanelen Wisa XS in verschillende uitvoeringen waaronder de bediening middels infrarood, voor nog meer gemak.

 

Wavedesign by Wisa - de nieuwe standaard in wellness

Hoe heerlijk kan het zijn. Het Wavedesign programma omvat tien verschillende modellen inbouwbaden in tientallen afmetingen en zes vrijstaande baden. Daarnaast vijf typen douchebakken. Alles ontworpen voor comfort en voor het oog. En alles verkrijgbaar in wit, pergamon, mat-zwart en mat-wit. Materiaal: Europees sanitair acryl versterkt met glasvezel. Een aantal baden is leverbaar met een uiterst stille whirlpooluitvoering (12 varianten). De overeenkomst tussen al dit fraais van het bedrijf uit Arnhem is, intens genieten.


Gepubliceerd in: Installatie materialen, Sanitair nieuws