VILLEROY & BOCH VENTICELLO TRENDY DESIGN VOOR DE BADKAMER

Venticello

Villeroy & Boch VenticelloDe geheel nieuwe Venticello serie van Villeroy & Boch heeft een hele dunne rand van slechts 18 mm, waardoor deze een eigentijdse trendy look heeft. Zoals we gewend zijn van Villeroy & Boch is ook deze serie gemaakt van kwaliteitsmateriaal. Ook de afwerking is als vanouds weer van zeer hoge kwaliteit. Villeroy & Boch heeft met de Venticello design weten te combineren met functionaliteit en praktische slimmigheden, waardoor ze wederom met een uniek product op de markt zijn gekomen.

 

De elegante Villeroy & Boch Venticello serie bestaat uit 10 wastafels variërend van 50 tot 130 cm en zijn niet alleen voorzien van verschillende kraangaten, maar ook van verschillende overloopopties. Mede dankzij de brede oppervlakken is deze 12 cm diepe wastafel uiterst hygiënisch.

 

Samen met de onderkasten met 2 lades (totale hoogte 59 cm) of 1 lade (totale hoogte 42 cm) vormen deze wastafels een afgewerkt geheel. Indien de onderkasten een breedte hebben van 120 cm of meer, dan krijgt de kast het dubbele aantal lades.

 

De handvatten van deze onderkasten zijn leverbaar in 4 verschillende kleuren. Ze zijn zeer goed te combineren met de zijkasten en hoge kasten van Villeroy & Boch. Om het geheel helemaal af te maken kun je het eventueel nog combineren met de verlichte spiegels uit de More to See 14 serie, de spiegelkasten uit de My View 14 serie en de quaryl baden uit de Squaro Edge 12 serie. Deze talloze opties zorgen ervoor dat elke badkamer zijn eigen unieke uitstraling krijgt.

Villeroy & Boch Venticello wandcloset en bidet

 

Venticello wandcloset en bidet

De bidets en closets in deze Venticello serie, zowel de wandhangende als de staande uitvoeringen, hebben een hoekig design en zijn voorzien van DirectFlush alsmede AquaReduct.

 

Echte pareltjes

De 2 asymmetrische meubelwastafels zijn echte pareltjes in deze Venticello serie, net als de opzetwastafels en de vlakke toiletzittingen. Deze laten zich eenvoudig combineren met de DirectFlush toiletten, welke zich kenmerken door hun hoge hygiëne en hun uitvoering zonder spoelrand.

 Meer over Villeroy & Boch Venticello badkamermeubels


Gepubliceerd in: Sanitair nieuws