VILLEROY & BOCH SPOTLIGHT BETONLOOK WAND EN VLOERTEGELS

Villeroy & Boch Spotlight

Villeroy & Boch SpotlightVandaag de dag zijn wand- en vloertegels met een betonlook erg in trek en in moderne architectuur zie je regelmatig weer betonnen oppervlaktes en constructies terug. Deze tegels zijn perfect voor het creëren van moderne ruimtes met een eigentijdse uitstraling en hebben een ingetogen, maar toch expressief uiterlijk. Villeroy en Boch tegels heeft speciaal voor dit doeleinde de Spotlight tegelcollectie ontworpen die uit vloer- en wandtegels bestaat met een robuust, betonnen uiterlijk.

Villeroy & Boch Spotlight betonlook tegels

De Spotlight vloertegels

De vloertegels uit de serie Spotlight van Villeroy en Boch zijn gemaakt van keramiek en zijn te krijgen in vier afmetingen die allemaal voorzien zijn van de R9 slip-weerstand technologie. De mat afgewerkte tegels zijn beschikbaar in vier kleuren die gebruikt kunnen worden naar aanleiding van de sfeer die je wilt creëren. Er zijn vloertegels beschikbaar voor elke ruimte in huis, van badkamer tot ontvangsthal. Voor de vloer werd ook een decortegel ontwikkeld met een opdruk die wel wat weg heeft van decoratieve eetstokjes. De decortegels combineren 15 cm brede stroken met mat en ruw-gepolijste oppervlakken in alle kleurtinten en kunnen ook gebruikt worden op de muur. Daarnaast zijn er ook 5 x 5 cm grote mozaïeken in alle kleuren, die op matjes van 30cm zijn geplakt.
 
 
Villeroy & Boch Spotlight betonlook wandtegel

Mozaïektegels bieden meer decoratieve mogelijkheden en zijn ook ideaal voor het ontwerpen van inloopdouches, omdat ze zorgen voor slipvastheid R9/A. De wandtegels van Villeroy en Boch zijn te krijgen in twee kleuren en komen ook in verschillende afmetingen. De matte afwerking complementeert de vloertegels perfect en geven dezelfde betonnen uitstraling af. De collectie van Villeroy en Boch Spotlight wandtegels bestaat onder andere uit makkelijk te installeren mozaïek designs. Ook zijn er tegelontwerpen met een organisch patroon of een metalen uitstraling die je tussen de standaard tegels kan plaatsen voor een individueel en modern uiterlijk.

 

De uitstraling van Villeroy en Boch tegels

De wand- en vloertegels van de Spotlight tegelcollectie zijn ideaal voor moderne kamers die het individu karakteriseren. Deze tegels worden aan hoge eisen onderworpen wat betreft individualiteit, materiaal, kwaliteit en ontwerp. Deze tegels zijn dan ook toepasbaar op verschillende plekken in het interieur, want ze zien er even goed uit in woonkamers, eetkamers, studeerkamers, badkamers en ontvangsthallen. Behalve in uw eigen woning is de Spotlight tegelserie ook uitermate geschikt voor het gebruik in hotels, restaurants, bars en winkels.

 


Gepubliceerd in: Accessoires, Wand- en vloertegels