UBBINK LUCHTDICHTE DOORVOERMANCHETTEN

Ubbink manchetten

Ubbink doorvoermanchettenLuchtdicht bouwen lijkt misschien ingewikkeld, maar met de Ubbink luchtdichte doorvoermanchetten is dat een fluitje van een cent. Gemakkelijk te installeren en ook achteraf toepasbaar; breek of zaag daarvoor de manchet op de aangegeven breuklijn en snijd het membraam door. Met de bijgeleverde reparatieset is de dichting snel en eenvoudig hersteld. Of het nigaat om nieuwbouw of renovatie, u laat woningen heel eenvoudig voldoen aan de eisen van deze tijd!

 

Waarom luchtdicht bouwen

Luchtdichting is een belangrijk onderdeel van het energiezuinig bouwproces. Nu de EPC-eis in het Bouwbesluit steeds verder wordt aangescherpt wordt dit steeds belangrijker. Via spleten, kieren en naden verdwijnt opgewarmde binnenlucht naar buiten en dringt koude lucht naar binnen: dubbel energieverlies! Ook kunnen luchtlekken tocht en vochtproblemen in de constructie veroorzaken. Met Ubbink is het nooit te laat om deze problemen aan te pakken! De Ubbink luchtdichte doorvoermanchetten zijn bovendien verkozen tot een van de negen meest duurzame bouwproducten van de BouwBeurs 2013.

 

Compleet voordeel

Ubbink biedt u luchtdichte doorvoer-manchetten voor zowel gevel als dak en voor luchtdichte afsluiting van (elektra) kabel- en (water)leidingdoorvoeren.

De voordelen op een rij:

  • Luchtdichte afsluiting voor muur- en dakdoorvoeren
  • Verbetering energielabel woning door energiebesparing
  • Verbetert het binnenklimaat
  • Voorkomt vochtschade (houtrot/schimmel)
  • Ook achteraf toe te passen!

 


Gepubliceerd in: Installatie materialen