TWEEGATS WANDMENGKRANEN BOVEN DE WASTAFEL

Kludi wandmengkranen

Kludi Bozz tweegats wandmengkraanSteeds vaker worden kranen in de muur gemonteerd in de badkamer. Bij het bad, in de douche maar ook boven de wastafel. Op zich een logische keuze, doordat de uitloop van de kraan vrij boven de waskom of de wastafel hangt, is de vorm en afmeting van de waskom of wastafel niet meer bepalend.

 

Kludi heeft hiervoor bij meerdere kranenseries deze tweegats inbouw wandmengkranen voor inbouw boven de wastafel. Deze kranen hebben één universeel inbouwdeel en deze tweegats wandmengkranen zijn vrijwel overal toepasbaar. Door de geringe inbouwdiepte van 45 mm (tot maximaal 75 mm) van het inbouwdeel kunnen deze wastafelmengkranen in vrijwel elke wand worden ingebouwd.

Kludi s pointer

De uitlopen van deze Kludi tweegats wandmengkranen zijn in de lengtes 230 mm en 180 mm verkrijgbaar en zijn voorzien van de waterbesparende S-pointer perlator, die Kludi in vele kranen toepast. Met één vingerbeweging kan richting van de waterstraal van deze S-pointer perlator, en zonder gereedschap, tien graden worden versteld. Dit zonder ontsierende aanpassingen of extra kogelgewricht aan de mengkraan. De plaats waar de waterstraal in de wastafel komt, is hiemee aan te passen aan de vorm en afmeting van de wastafel. Doordat de Kludi S-pointer perlator de waterdoorlaat beperkt, uiteraard zonder comfort te verliezen gaat u ook weldadig besparen op het waterverbruik, het lijkt een tegenstelling maar is bij deze Kludi kranen wel degelijk mogelijk.


Gepubliceerd in: Kranen nieuws