SPHINX KERATECT VEREENVOUDIGT SCHOONMAKEN SANITAIR

Sphinx Keratect

Sphinx KeratectStromend water heeft op KeraTect een reinigende functie en verminderd de aanslag van vuil. Het water verspreidt zich gelijkmatiger over het oppervlak en spoelt vuil en bacteriën weg, zonder sporen na te laten. Zo wordt kalkophoping voorkomen en is schuren en schrobben overbodig. Het gebruik van soms milieuvervuilende en agressieve middelen is hierdoor overbodig geworden. Het regelmatig reinigen met een mild schoonmaakmiddel ter verfrissing is voldoende.

 

De voordelen van Sphinx KeraTect®

  • Uitstekende hygiënische eigenschappen:
    het oppervlak is duurzaam gladder.
  • Een blijvend schone aanblik:
    duidelijke vermindering van aanslag van vuil.
  • Buitengewone duurzaamheid:
    ook bij gebruik van bijvoorbeeld een hogedrukreiniger of krachtige schoonmaakmiddelen blijft het Keratect glazuur zijn werking behouden. Op Sphinx Keratect geldt een garantietermijn van maar liefst dertig jaar!

Minder tijd verslindend onderhoud: bacteriën en vuil kunnen zich vrijwel niet hechten, dus eenvoudiger schoon te houden.

 

Sphinx KeraTect® bewijst zijn absolute meerwaarde in kantoorgebouwen, zorginstellingen, intensief gebruikte sanitaire ruimten, professionele woningbouw, representatieve gebouwen en in de badkamer thuis. Sphinx Keratect is ook optioneel verkrijgbaar op een deel van het assortiment Sphinx 300.

 


Gepubliceerd in: Diversen