SPHINX 310 MODERN EN STIJLVOL SANITAIR

Sphinx 310

Sphinx 310 wandclosetDe serie Sphinx 310 is ontworpen om optimaal comfort en gebruiksgemak te bieden aan alle gebruikers - ongeacht hun behoeften. Om iedere dag weer te kunnen genieten van nieuwe en praktische oplossingen.

 

Een eenvoudige, moderne stijl en maximale functionaliteit in een minimale ruimte is het succesrecept voor de eigentijdse serie Sphinx 310. De rechthoekige wastafels van Sphinx 310 kunnen worden gecombineerd met praktische wastafelonderkasten en spiegelkasten, die zorgen voor volop opbergruimte binnen handbereik. Slimme oplossingen zoals het optionele handdoekhaakje zijn typerend voor de serie Sphinx 310. In een beperkte ruimte bieden compacte elementen van de serie Sphinx 310, zoals het verkorte wandcloset en de compacte wastafel extra bewegingsvrijheid, en laten zelfs nog ruimte aan het asymmetrische bad.

 

Duurzaamheid en gemak

Een compromisloze selectie van materialen en doordachte functionele oplossingen - dat zijn de kenmerken van de Sphinx 310: duurzaam met maximale gebruiksvriendelijkheid. Met als welkome aanvulling dit najaar het Sphinx 310 Rimfree® wandcloset zonder spoelrand!

 


Gepubliceerd in: Sanitair nieuws