SPHINX 300 SANITAIR EEN COMPLETE SERIE

Sphinx 300 Veelzijdig en compleet

Sphinx 300 wastafelAl meer dan een eeuw wordt het sanitair van Sphinx geplaatst in woningen, kantoren, hotels, restaurants, ziekenhuizen, sportcomplexen, stations en scholen.

Onze Europa-serie was toonaangevend vanaf de jaren ’80. Eurobase was de norm in het decennium daarna. Sinds 2005 zet de Sphinx 300-serie de standaard. Met de zeven verschillende productsegmenten geeft Sphinx met één serie onder één merk invulling aan alle projecten in renovatie, woningbouw, utiliteit, zorg en scholen.

 

Sphinx 300 Basic

Sphinx 300 Basic is de meest gebruikte badkamerserie voor bouw- en renovatieprojecten. Deze ‘basic’-serie staat voor veelzijdigheid, passend bij uiteenlopende ruimtelijke situaties, en vormt dan ook de basis voor badkamers en toiletruimtes in nieuwbouwwoningen, hotels en restaurants. Sphinx 300 Basic onderscheidt zich met de laatste technieken, innovatie en een moderne vormgeving, waarbij elk afzonderlijk product optimaal is afgestemd op zijn specifieke functie.

 

Veelzijdig en compleet

Sphinx 300 Basic staat voor veelzijdigheid, passend bij de meest uiteenlopende ruimtelijke situaties. Ook in de particuliere badkamersector overtuigt het productenprogramma van Sphinx 300 door een groot aantal mogelijkheden, voor zowel de ruime als de wat kleinere badkamer. Sphinx 300 omvat ook een breed assortiment sanitair voor de toiletruimte. Naast de wandcloset met standaard afmetingen in diepspoel of vlakspoel, biedt de verkorte wandcloset meer bewegingsvrijheid als de ruimte beperkt is. Fonteinen in diverse modellen en maatvoeringen maken het aanbod voor de toiletruimte compleet.

 

 

Sphinx 300 Rimfree wandcloset

Sphinx 300 wandcloset rimfreeSphinx heeft onlangs de serie Sphinx 300 uitgebreid met een diepspoel wandcloset zonder spoelrand. Dit Sphinx Rimfree wandcloset is een nieuwe dimensie in closethygiëne. De closets met innovatieve spoeltechniek zijn niet alleen geschikt voor woonhuizen, maar ook voor ziekenhuizen en verpleeginrichtingen. Door de vormgeving van de binnenzijde zijn er geen verborgen plekken waar zich vuil kan afzetten. Bovendien bieden de keramische objecten geen verstopmogelijkheden, bijvoorbeeld voor drugs, waardoor ze ook uitermate geschikt zijn voor toepassing in penitentiaire inrichtingen, doorgangsruimten, evenementenlocaties en onderwijsinstellingen.

 


Gepubliceerd in: Sanitair nieuws Gerelateerde artikelen: sanitair, Sphinx