SEALSKIN DUKA 1700 DOUCHECABINES MET MONTAGE GEMAK

Sealskin Duka 1700

Sealskin Duka 1700Subtiel design met verfijnde technieken en een grote variëteit aan individuele doucheoplossingen kenmerken Sealskin’s nieuwe duka 1700. Doordat alle douches zijn uitgevoerd met een klein vast deel, is de draairadius beperkt en is het mogelijk om een toilet, wastafel of radiator naast de douche te plaatsen.
De deuren zijn uitgevoerd met een autoclose systeem en sluiten de laatste 10 á 20 centimeter vanzelf. Ook wordt de deur tijdens het openen enige millimeters opgetild, waardoor het transparante afdichtprofiel vrij is van wrijving, wat de levensduur bevordert.

 

Sealskin Duka 1700 douchecabineDuka 1700 maatwerk

Naast een ruime keuze uit standaardmaten biedt de Sealskin duka 1700 tevens diverse maatwerkoplossingen, waarmee de douchecabine passend te maken is voor iedere badkamer. Of het nu gaat om een aanpassing in breedte of hoogte, schuine zijde of een uitsparing uit het glas, vrijwel alles is mogelijk. Leverbaar in verschillende profiel- en glaskleuren, desgewenst kan de douchecabine worden uitgevoerd met Sealglas, een glasbehandeling die het onderhoud vereenvoudigt.
Sealskin prijzen op aanvraag. Klik hier......


Gepubliceerd in: Douche nieuws