SANT AGOSTINO TAILOART EN THEMAR

Sant Agostino nieuwe collectie tegels

Sant Agostino Tailorart

Sant Agostino Tailorart

Deze collectie kun je het beste omschrijven als een artistieke, geavanceerde, maar discrete collectie en het oogt handgemaakt. De tegels zijn elegant en helemaal in de trends van nu. Vorig jaar toonden Ceramica Sant Agostino, tijdens de Cersaie, tegels met de effecten van stof en ze zetten deze look door in hun Tailorart tegelcollectie. De keramiek heeft een driedimensionale uitstraling met een oppervlakte dat gestructureerd is en gecombineerd is met de structuur van Madras. Hierdoor zijn de keramische producten beschikbaar in verschillende neutrale kleuren.

Sant’Agostino Themar
 
 
 
 
 

Sant Agostino Themar

Het is Ceramica Sant’Agostino in deze collectie wederom gelukt om de oppervlakte van de tegels een marmeren uitstraling te geven. De Themar collectie is op vier verschillende bronnen geïnspireerd: de delicate kleurverschillen van Lasa marmer, dat ook wel bekend staat als “witgoud”. De puurheid en expressieve kracht van Veined Statuario, de kleurdiepte van Savoy Grey en de warmte die Crema Marfil uitstraalt.
Sant Agostino Themarwall
De visuele karaktereigenschappen van het originele natuursteen zijn gereproduceerd door materialen die de tegel een rijkheid aan perfectie in de details geeft. Zo krijgt de Themar tegel een natuurlijke schoonheid. De Themar tegelserie heeft de uitstraling van keramiek en is beschikbaar in een matte en een gepolijste versie. Ze zijn ideaal voor vloeren en muren in huizen of voor grote publieke ruimtes. Deze collectie is in staat om ook een grote ruimte karakter te geven.

 

Sant Agostino Themarwall

Themarwall is Ceramica Sant’Agostino nieuwste “wit” tegelserie. In deze collectie maken ze gebruik van de nieuwste digitale technieken waardoor ze in staat zijn geweest de tegels een uiterlijk te geven van authentiek marmer. De visuele perfectie zorgt ervoor dat een muur met zijn gladde oppervlakte een elegante uitstraling krijgt die geschikt is voor een badkamer. De oppervlakte van de Themarwall heeft twee verschillende uitstralingen, een gladde textuur met een drie dimensionaal en geometrisch effect waardoor het oogt als echt marmer of een mozaïek-achtige textuur die iets weg heeft van een ventilator. Naast wandtegels heeft de Themarwall ook nog vloertegels die geschikt zijn voor vele toepassingen, waardoor het geheel een perfecte combinatie vormt.


Gepubliceerd in: Wand- en vloertegels