PROVENZA EVO-Q DYNAMISCHE TEGELS

Een elegante sfeer met Provenza Evo-Q

Provenza Evo-QNeutrale kleuren, zachte moderne lijnen en minimalistische vormgeving tonen aan in hoeverre de tegels van de Evo-Q-collectie van Provenza tegemoet komen aan hedendaagse trends. Het onderliggende idee van de nieuwe lijn is om een sobere, maar stijlvolle uitdrukking te geven aan de tijdloosheid van het stenen materiaal. Met lichte zand- en grijskleuren creëert de Provenza Evo-Q een authenticiteit en een gevoel dat in vrijwel iedere moderne inrichting goed tot uiting komt. De combinatie van zachte, driedimensionale oppervlaktes en natuurlijke finishes op de wand- en vloertegels roepen een rust en elegantie op die niet snel geëvenaard zal worden.

Provenza Evo-Q tegels op de wand
 

Diverse technieken geven Provenza Evo-Q een rijke ervaring

Provenza Evo-Q is een unieke lijn tegels, die vooral opvallen door de grote maten. De tegels van 80 bij 180, bijvoorbeeld, vangen het karakter van de steensoort en geven daarmee een natuurlijk en holistische sfeer. De verschillende technieken die gebruikt worden om de keramische producten te creëren, geven het een persoonlijke en unieke uitstraling. Iedere tegel is weer anders, en valt op door het levendige oppervlakte en de diepe, rustgevende kleuren. Met de hand gemaakt, soms met meerdere haktechnieken in de wandtegels, dat is Provenza Evo-Q ten voeten uit. Het resultaat is een intrigerende en dynamische wand, dat een eigen verhaal vertelt.

Provenza Evo-Q vloertegels
 

Vele patronen voor een uiteenlopende look

In je interieur wil je geen wanden die teveel aandacht trekken. Tegelijkertijd moet de muur onder geen beding een saai of eentonig vlak zijn. Provenza Evo-Q tegels geven rust en kalmte door het kleurgebruik, maar combineren verschillende haktechnieken en onverwachte afmetingen om zo toch een spannend eindresultaat te creëren. Een grote hoeveelheid patronen, afmetingen en materialen maken bovendien dat je naar hartenlust kunt combineren met deze vloer- en wandtegels. Daarmee geeft de Provenza Evo-Q jou de gelegenheid om je interieur precies zo in te richten als jij dat wil: met een unieke en persoonlijke stijl, maar ook met een luchtige elegantie en eenvoud in tegels die zeer modern aandoet.

 


Gepubliceerd in: Wand- en vloertegels