PRESSALIT SWAY D TOILETZITTING MET EEN SLANKE EN RANKE VORM

Pressalit SWAY D

Pressalit Sway DStijlvolle lijnen geven de badkamer pit. Een helder ontwerp en zachte lijnen worden gecombineerd in de nieuwe profiel-toiletzitting SWAY D, ontwikkeld voor de veeleisende minimalist. De Pressalit SWAY D toiletzitting werd ontwikkeld door Lars Herold, de huisdesigner van Pressalit, die onvermoeibaar en tot in de laatste details het sterke design ontwikkelde en vormgaf.

 

Met zijn verfijnde en smaakvolle design is SWAY D niet alleen een comfortabele toiletzitting maar ook een decoratief element in de badkamer. SWAY D volgt de actuele trends van ranke, vlakke, slanke toiletzittingen, maar valt op omdat hij een vederlicht gebogen lijn en slanke profiel in een minimalistische look verpakt. Designer en ontwerper Lars Herold heeft naast een Masterstudie Industrieel Ontwerp en een achtergrond in de architectuur ook uitgebreide ervaring opgedaan bij strategische designbureaus als Designit, waar hij aan de industriële vormgeving meewerkte van alles van medische apparatuur en stadsverlichting tot professionele verlichting voor toonaangevende Deense bedrijven. Een gevoel van vorm en esthetiek, kwaliteit, technisch detail en verfijning zijn slechts enkele van de kenmerken die Lars Herold gebruikt wanneer hij nieuwe producten voor Pressalit ontwerpt en vormgeeft.

 

Consistent comfort

Pressalit Seats heeft een traditie om buiten de gebaande paden te treden en verrast telkens met nieuwe vormen en functies. Maar nooit door compromissen te sluiten op het gebied van comfort en gemak, want een kwaliteitsvolle toiletzitting van Pressalit moet altijd comfortabel zitten en uitnodigend in het ontwerp van de badkamer opgaan.

 

"Ik heb geprobeerd om een zitting te ontwerpen die maximaal comfortabel is. Hij moet leuk zijn om naar te kijken en op te zitten, maar moet ook als stoel in de badkamer kunnen dienen wanneer het deksel op de toiletzitting ligt. De vloeiende lijnen van SWAY D onder het deksel van de toiletzitting bieden optimaal zitcomfort - zelfs wanneer het deksel gesloten is," aldus de designer.

Pressalit Sway D toiletzitting
 
 
 
 

Geraffineerde details

Aan beide zijden van de SWAY D werd een verfijning aangebracht in de vorm van het nieuwe Pressalit merk embleem. Het biedt de garantie van een uniek Scandinavisch kwaliteitsproduct, gebaseerd op meer dan 60 jaar design-ervaring. Het embleem in roestvrij staal is ontwikkeld om zowel licht als schaduw te vatten, en wordt aldus een klein, dynamisch detail in de badkamer.

 

LIFT-OFF - Eenvoudig te reinigen. De Pressalit toiletzitting laat zich eenvoudig van de pot verwijderen voor een grondige schoonmaakbeurt. De badkamer is altijd uitnodigend.

SOFT CLOSING - Vederlichte luxe. Een zacht duwtje is alles wat er nodig is om de zitting in een soepele beweging neer te laten dalen.

PERFECT FIT - Zekerheid. De toiletzitting past op verschillende toiletpotten, zoals de Keramag iCon, Keramag Renova Nr. 1, Sphinx 300 en Sphinx 345. Optimaal comfort verzekerd.

GEGARANDEERDE DUURZAAMHEID - Stevig design. De toiletzitting is geschikt voor dagelijks gebruik en is gemaakt van door en door gekleurd Duroplast kunststof. Krassen zult u daardoor niet zien. U krijgt wel 10 jaar garantie.

 


Gepubliceerd in: Sanitair nieuws