NOVELLINI IRIS COMBY BAD-DOUCHE COMBINATIE

Novellini Iris Comby.

Novellini Iris bad-douche combinatieInstappen zoals bij een douchebak, douchen als in een inloopdouche en baden in een royaal en diep bad. Met de introductie van de bad/douche combinatie Novellini Iris Comby heeft u al deze eigenschappen in één product.

De basis van deze Novellini Iris bad-douche combinatie is het ruime, strak ontworpen bad dat in de maten 170 en 180 wordt aangeboden. Door het bijzondere design is het mogelijk dat het bad van 170 op het breedste punt 80 cm is en het bad 180 zelfs 85 cm. Met een diepte van 48 cm kan dus worden gesproken van een zeer royaal bad, dat zowel geschikt is om in te douchen als in te baden.

 

Het bad is standaard uitgevoerd met veel technische en functionele details. De geïntegreerde baddeur gaat naar binnen open en biedt een eenvoudige toegang tot het bad. Een normale badrand is vaak voor kinderen en ouderen iets te hoog om gemakkelijk in en uit het bad te kunnen stappen; uitglijden door onbalans bij de hoge instap wordt met dit bad voorkomen. De baddeur is voorzien van een mechanische sluiting waardoor deze niet ‘spontaan’ kan opengaan.

Novellini Iris hoofdsteunNovellini Iris zitje

Het bad wordt bovendien standaard geleverd met een hoofdsteun die zodanig is ontworpen dat deze ook eenvoudig kan worden weggenomen en getransformeerd tot een ruime zitplek. Het bad is leverbaar in een standaard uitvoering zonder systeem, met een hydromassagesysteem of zelfs met hydro- en airsysteem. De systeembaden zijn voorzien van een afstandsbediening met ‘touch screen’, waarmee eenvoudig en intuïtief alle functies van het bad kunnen worden bediend. Om het Novellini Iris bad om te toveren in een echte bad/douche combinatie is een speciale Iris badwand leverbaar, die ruim 80 cm breed is en 150 cm hoog. Deze badwand is uitgevoerd in helder glas met antikalk behandeling en hoogglans chroom muurprofiel.


Gepubliceerd in: Baden en whirlpools, Douche nieuws