NOVABELL HOUTLOOKTEGELS BUITEN COMBINEREN

Houtlooktegels

Keramische houtlooktegels voor buitenDit jaar overheersen natuurlijke materialen en ontwerpen voor de huiselijke omgeving zowel in het interieur alsook in het exterieur. Daarbij is er sprake van verschillende stijlen die elkaar overlappen maar tegelijkertijd elkaar ook aanvullen zodat er een meerwaarde ontstaat. Het belangrijkste aan dit concept is dat de twee verschillende stijlen elkaar schijnen aan te moedigen om samen te werken en - vooral in de zomer - een omgeving zonder grenzen te creëren die echt bijdraagt aan het ontspannen. Dit betekent dat iedereen die in de greep is van het restylen of inrichting van hun huis eindeloze inspiratie kan hebben, omdat er bijvoorbeeld gekozen kan worden uit een breed scala van elementen en materialen voor het creëren van lounge zitjes en hoeken in de openlucht. Deze modetrend is pure mix n match, dus het combineren van sets van tafels en stoelen, aangevuld met overlappende materialen zoals houtlooktegels op het terras. Met de verschillende stijlen en trendsetters zoals, Vintage, Nordic Retrò, Zen or Exotic mood is een versterking door het gebruik van verschillende stijlen verzekerd.

keramische buitentegels
 
 

Houtlooktegels matchen met houten loungebanken

Het ontwerpen met natuurlijke materialen heeft ook geleid tot de terugkeer van teak en andere prestige houtsoorten als loungebanken en ligstoelen, evenals natuurlijke tinten voor decoratieve stoffen. Ook op terrassen gelegd met houtlooktegels valt te pronken met deze opvallende minimalistische stijl, waar lichte materialen, zoals plastic en aluminium, gecombineerd worden met geraffineerde schoonheid en bruikbaarheid. Outdoor area’s zijn voorzien van creatieve vormen, waar het ontwerp experimenteel is en de materialen altijd milieuvriendelijk zijn. De lounge terrassen buiten worden net zo aantrekkelijk als het zitgedeelte in de woonkamer waar de totale omgeving vaak ingericht is met samenhang. De huidige collecties van outdoor meubilair zijn niet alleen zon en weerbestendig, maar beschikken ook over een verfijnd design dat perfect toepasbaar is bij het ontwerpen van een complete buitenarea. Hierbij wordt dan ook, net zoals binnen, de complete area als 1 geheel ontworpen, compleet met prestigieuze vloertegels in houtlook op het terras, stoffering en hi-tech elementen.

keramische tegels op het terras
 

NovaBell My Space houtlooktegels

Voor bestrating met keramische tegels buitenhuis zijn de NovaBell My Space houtlooktegels van keramiek erg geschikt. Dit vanwege de natuurlijk uitstraling en de unieke edele en elegante uitstraling die de uitgebreide collectie van houtsoorten op een spectaculaire nieuwe manier herschept. My Space van NovaBell kent een fraai houtnerf effect en beschikt over speciaal ontworpen houtlooktegels voor buiten.

 


Gepubliceerd in: Wand- en vloertegels