NIEUWE KLEUREN VOOR HET SPHINX 345 BADKAMERMEUBEL

Sphinx 345 XS

Sphinx 345 XS badkamermeubelHet badkamerconcept voor de compacte badkamer Sphinx 345 XS speelt met drie nieuwe kleuren voor de meubelen in op de actuele badkamer trends, waarin donkere, matte kleuren en elementen met structuur en een natuurlijke uitstraling sfeerbepalend zijn.

 

De nieuwe kleuren zijn mat wit, mat lava grijs en houtstructuur eiken naturel. Met deze nieuwe kleurvarianten – naast de bestaande hoogglanskleuren wit, bourgogne rood en platinagrijs – biedt Sphinx 345 XS nu nog meer combinatie mogelijkheden voor een sfeervolle en unieke inrichting van de toiletruimte of kleine badkamer, naar eigen stijl en wens. Van tijdloos klassiek, extravagante, tot en met warm natuurlijk of stijlvolle combinaties van kleur in keramiek en meubelelementen.

Sphinx 345 XS badmeubel

Alle keramische producten en meubelelementen uit de Sphinx 345 XS serie zijn in vorm en functie nauwgezet op elkaar afgestemd. De fontein-onderkasten, zijkasten, lichtspiegels en planchets bieden naast royale opberg- en aflegruimte ook de mogelijkheid voor onverwachte en eigenzinnige combinaties van badmeubels en keramiek. De meubelelementen kunnen op vele manieren worden gecombineerd met elkaar. Dit geeft nieuwe mogelijkheden aan inrichtingsvrijheid, uitstraling en sfeer.

Het keramiekprogramma biedt diverse fonteinen en een verkort wandcloset. Het wandcloset is dankzij de unieke wandbevestiging aan de buitenkant mooi esthetisch glad en dus uitermate gemakkelijk in het onderhoud. Nog eenvoudiger schoonmaken wordt het nu met de Sphinx Rimfree® uitvoering van dit compacte wandcloset.

 


Gepubliceerd in: Nieuws over badkamermeubelen