MINIMALISTISCHE ELEKTRONISCHE WANDMENGKRAAN KLUDI ZENTA E

Kludi Zenta E

Kludi Zenta E elektronische wandmengkraanKludi Zenta minimalistisch, slank, maar aanwezig met haar duidelijke, rechtlijnige design is een statement. Daarop sluit ook de nieuwe wandinbouw oplossing van ZENTA aan. Voor een bijzonder hygiënische reiniging van de handen verbindt de mengkraan het typische ZENTA design met verfijnde sensorfechniek.

 

De KLUDI ZENTA elektronische-mengkranen zorgen door het aanrakingsvrij besturen van de waterstroom voor hygiëne en het spaarzaam gebruik van water en energie in openbare en semi openbare gebouwen. Omdat sanitaire ruimtes daar intensief gebruikt worden, is dit ook een belangrijk argument bij de sensor gestuurde mengkranen.

Kludi Zenta E
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Met de nieuwe ZENTA elektronischeoplossingen voor inbouw in de wand kunnen frequent gebruikte sanitaire ruimtes functioneel en esthetisch hoogwaardig ingericht worden. Verschillende varianten zijn beschikbaar: met verchroomde messing rozetten in ronde of soft-edge vorm, alsmede met uitlopen in de lengtes 190 en 240 mm, De mengkranen zijn naar keuze voor mengwater, koud water, of voorgemengd water beschikbaar.

 
 

Door middel van een optionele afstandsbediening zijn de sensor reikwijdte, nalooptijd en tijdinterval voor de hygiënespoeling altijd individueel aan te passen dus uitermate geschikt voor hotels en overal waar een andere instelling voor verschillende gebruikers gewenst is. Indien nodig is met de resetfunctie van de afstandsbediening de ZENTA weer terug te schakelen naar de fabrieksinstelling.

 

Passend inbouwhuis

Met een inbouwdiepte van slechts 70 mm tot 100 mm en met een extra montage speelruimte van 30 mm zorgt de nieuwe elektronische inbouw behuizing met geïntegreerd magneetventiel voor een bijzonder vlakke inbouw. Hoogwaardig thermoplastisch kunststof voor bescherming van de gevoelige componenten en dient gelijktijdig als ruwbouwbescherming en inbouwsjabloon. Het inbouwhuis kan geleverd worden met een batterij of met een netstroomaansluiting, die geschikt is oor alle gangbare inbouwdozen. Een geïntegreerde condensator zorgt er bij stroomuitval voor dat het ventiel in geval van nood ook zonder stroomtoevoer sluit. Dit voorkomt overstroming in de badkamer.


Gepubliceerd in: Kranen nieuws