MESSING SPIESTUK VOOR HENCO VISION STEEKFITTINGEN

Henco Vision

Henco messing puntstukLeidingen installeren vraagt de nodige creativiteit en flexabiliteit. Met name als het gaat om de overgang van kunststofleidingen met draadovergangen te maken. Henco heeft dit probleem onderkent en biedt hiervoor de oplossing: een messing spiestuk die past op de Henco Vision steekfittingen. Dit maakt het gebruik van de Vision steekkoppelingen nog flexibeler en hier door toepasbaar op vele leiding aansluitingen.

Henco messing schroefbus

Henco messing spiestuk

Normaal gezien moet er een extra koppeling geplaatst worden tussen het Henco Vision systeem en andere systemen. Maar met dit nieuwe messing spiestuk is dit voorgoed verleden tijd. Dit spiestuk kunt u in iedere Henco Vision steekkoppeling in de maten 20 mm of 26 mm monteren en u kan er ook willekeurig draadovergangen mee maken. Dit betekent dat u op iedere gewenste plaats in de Vision installatie een spiestuk in binnen- en buitendraad 1/2” en 3/4” kan plaatsen. Dit maakt de bouwlengte aanzienlijk korter.

 

De producten hebben de naam 17 SKS (buitendraad) en 18 SKS (binnendraad). Voor u als gebruiker heeft dit steekfittingsysteem het grote voordeel dat het bij tal van toepassingen kan worden aangesloten. Zowel voor kogelkranen, automatische ontluchters, vul- en aftapkranen en watermeters is dit hét systeem bij uitstek.

Henco Vision t-stuk

Henco Vision T-stuk

Ook wat T-stukken betreft kwam er in het Henco Vision assortiment een nieuw artikel bij: de VVSK-T26M26. Dit T-stuk met maat 26 mm kan rechtstreeks op de buitendraad in de Vision verdeler worden gemonteerd. Deze kan ook rechtstreeks op de uitlaatzijde met zelfdichtende o-ring op het huis van de verdeler gemonteerd worden. Dit via een draadverbinding. Qua bouwlengte levert dit ook hier weer een aanzienlijke besparing op.

 


Gepubliceerd in: Installatie materialen