LAUFEN ANTERO URINOIR

Laufen Antero uniek urinoir en Cinto scheidingswand.

Laufen Antero urinoirSteeds meer vormen openbare toiletten een belangrijke graadmeter voor de gebruiker. Gasten, klanten en medewerkers beoordelen bedrijven en instellingen door te kijken hoe verzorgd en aantrekkelijk hun sanitair is. Met het creëren van de nieuwe Antero urinoir en de nieuwe Cinto urinoir scheidingswand, brengt badkamerspecialist Laufen een nieuwe kijk binnen dit marktsegment met een goed ontwerp en ingenieuze functies. LAUFEN Antero heeft zojuist de Red Dot Award 2012 voor ingenieuze en innovatieve productontwerp gewonnen. Met de Antero urinoir legt de Zwitserse badkamerspecialist de lat erg hoog. Laufen was in staat om de ontwerper Toan Nguyen (Toan Nguyen Studio, Milaan) dit urinoir te laten maken en hij creëerde een unieke look. In tegenstelling tot conventionele urinoirs, wordt het keramische ontwerp van Antero in vorm noch een kegel nog een cilinder. De grootte basisplaat heeft een praktisch doel: tijdens de vervanging bedekt Antero volledig alle aansluitingen van vorige urinoirs, terwijl tegelijkertijd de bevestiging past op alle standaard aansluitingen.

 

Bovenaan de wensenlijst van de professionele toepassers staat besparing van water en onderhoud. Antero biedt dan ook de keuze uit diverse spoelmogelijkheden. Afhankelijk van het type spoeling, handbediend of elektronisch, kunnen verschillende spoelhoeveelheden, 0,5 en 3 liter, en verschillende spoelintervallen worden gekozen.

 

Laufen urinoirOnderhoudsvriendelijk en veilig

Het keramische oppervlak is snel en gemakkelijk te reinigen en heeft geen lastige hoekjes en gaatjes of montagegaten. Zelfs de sifon van de afvoersystemen heeft een makkelijk te reinigen keramisch deksel.

 

Laufen-antero-folder

Laufen Antero folder


Gepubliceerd in: Sanitair nieuws Gerelateerde artikelen: Laufen, urinoir