KEUCO EDITION 400 STIJLVOLLE BADKAMERACCESSOIRES

Keuco Edition 400

Keuco Edition 400 badkameraccessoiresFijne esthetiek, functionele bijzonderheden tot in het kleinste detail en hoogwaardige kwaliteit – daarmee leggen de accessoires uit de EDITION 400 van KEUCO bijzondere accenten voor een sensuele sfeer in de badkamer. Ze verwennen de gebruiker niet alleen met praktische functies maar ook met hun elegant slanke optiek. Badkameraccessoires ontworpen voor KEUCO door het ontwerpbureau Tesseraux + Partner, Potsdam (Duitsland), en onderscheiden met het kwaliteitslabel „Design Plus“ vormen ze een uitmuntend stijlelement in het omvangrijke inrichtingsconcept EDITION 400. Daarmee doet KEUCO eens te meer zijn rol als marktleider voor badkameraccessoires alle eer aan.

 

Als bijzonder designkenmerk van de vooraanstaande KEUCO EDITION 400 accessoires voor de badkamer smelten zachte, organische vormen harmonisch samen met slanke, rechtlijnige contouren tot een oogstrelende, esthetische ongedwongenheid. De fijne elegantie wordt geaccentueerd door briljante chroomoppervlakken met een hoge waarde die direct in het oog springt. Intelligente functies van de accessoires zijn bijkomende hoogtepunten voor een badkamer met stijl en een gezellige sfeer uit de EDITION 400.

Keuco Edition 400 planchet
 

Verrassende accessoires voor de badkamer

De doucheplank van aluminium verrast met een op het eerste gezicht niet zichtbaar „docking station“ voor de ruitenwisser. Deze is harmonisch in het design geïntegreerd en verhindert het neervallen van de doucheartikelen. Met een uiterst sierlijk, fijn design „zonder“ enige wandhouder bewijst de toiletpapierhouder het potentieel om een nieuwe klassieker te worden. Ook de aan de wand hangende toiletborstelset weet te bekoren met kleine geheimpjes: aan de buitenkant presenteert hij zich met hoogstaand gesatineerd glas, aan de binnenkant overtuigt hij met een praktisch uitneembare bak. De hygiënisch daarin hangende toiletborstel is achter een deksel verstopt. Bij de uit één stuk gemaakte handgreep komen de solide materialiteit en de hoge waarde van de EDITION 400 accessoires duidelijk tot uiting.
 
 
 
 
 

Keuco Edition 400 toiletrolhouder  Keuco Edition 400 toiletborstelgarnituur
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mooie badkameraccessoires

De voor KEUCO typische productdiversiteit van de EDITION 400 biedt een ruime keuze aan accessoires voor een veeleisende badkamerinrichting. Alleen al in het segment haken gaat het assortiment van de dubbele handdoekhaak via de eenvoudige handdoekhaak tot de speciale badmantelhaak. Een bijzonder detail van de dubbele handdoekhaak: de handdoek wordt aan de achterkant opgehangen – zo blijft het design ook tijdens het gebruik een blikvanger.

 

Keuco Edition 400 wandhaak

Perfectie tot in het kleinste detail is het bijzonder kenmerk van de producten uit de EDITION 400. Dat bewijst eveneens de tweearmige handdoekhouder, wiens handdoekarmen vaststaan en zodoende altijd parallel blijven. Maar ook zijn eenarmige tegenhanger weet te bekoren met een ooogstrelend afgerond design in de vorm van een zachte, organisch ovaal.

Harmonisch afgestemd qua design zijn zeepdispenser en bekerhouder – een perfect passende tegenhanger. Met zijn eenhandbediening overtuigt de zeepdispenser ook bij het gebruik. In combinatie met een aflegschaal brengen de accessoires gezelligheid in de badkamer met de KEUCO accessoires EDITION 400.

 


Gepubliceerd in: Accessoires