KALDEWEI DOUCHEBAK XETIS

Kaldewei Xetis.

Kaldewei Xetis douchebakGeëmailleerde douchezone met geïntegreerde wandafvoer van Kaldewei zet een mijlpaal in de hedendaagse vormgeving van de badkamer. Een designelement dat met zijn heldere en puristische stijl iets toevoegt aan het interieur en voldoet aan de wens van een naadloze douche zonder tegelvoegen. Met de nieuwe geëmailleerde douchezone Xetis, voorzien van een geïntegreerde wandafvoer, creëert Kaldewei een revolutie in de moderne badkamer architectuur.

Kaldewei douchebak

 

De Kaldewei Xetis versmelt op harmonieuze wijze met de badkamervloer, geen afvoer die de douchevloer van geëmailleerd staal onderbreekt omdat deze discreet in de wand is opgenomen. Hierdoor ontstaan nieuwe esthetische design- en ontwerpmogelijkheden voor de vloer en de doucheruimte waarmee Kaldewei zijn rol als pionier en stijlicoon van de badkamercultuur nogmaals onderstreept. Het vloerpaneel wordt geleverd in de gebruikelijke verscheidenheid van afmetingen en in alle populaire sanitaire kleuren.

 

Ook kan er gekozen worden voor de exclusieve kleuren van de Coordinated Colours Collection waarmee de geëmailleerde douchezone op harmonieuze wijze gecombineerd kan worden met oppervlaktes van hout en steen.

Kaldewei Xetis

Elk product van Kaldewei bestaat uit een uniek materiaal: geëmailleerd staal van 3,5 mm dik. Deze materiaaldikte verzekert stabiliteit, robuustheid en lange levensduur waardoor een garantietermijn mogelijk is van maar liefst 30 jaar.


Gepubliceerd in: Douche nieuws