IDEALRAIN HET IDEALE DOUCHE PROGRAMMA VAN IDEAL STANDARD

Idealrain

Idealrain handdouchesVoor een harmonieus en ontspannen begin van de dag neemt u een heerlijk verwennende douche. Of men daarvoor nu een krachtige waterstraal of weldadig parelend water prefereert… de zeer complete Idealrain collectie van Ideal Standard stelt u in staat om van iedere ochtend een ideaal douchemoment te maken.

 

Diverse vormen douches

De Idealrain familie is opgebouwd uit drie series. De basis is de Idealrain met de ronde vormgeving. Idealrain Cube is de tweede telg uit de familie en omvat diverse hand- en hoofddouches met het zeer moderne soft-edge design. Tot slot is er de Idealrain Pro. Deze omvat bijzonder robuuste en extra stabiele douchestangen, metalen handdouchehouders en drie royale zeer strak vormgegeven vierkant regendouches. Alle handdouches uit het Idealrain assortiment zijn bijzonder licht met zachte afgeronde vormen en hebben een hoogte van slechts 36 mm. Daarmee behoren ze tot de vlakste modellen in de markt.

 

Een oplossing voor elke douche situatie

Het Idealrain productprogramma met de ronde vormgeving omvat maar liefst acht verschillende handdouches. De handdouches hebben een diameter van 80, 100, 120 of 140 mm en zijn allemaal beschikbaar met één of drie functies. De perfecte aanvulling op de Idealrain handdouches zijn de bijpassende metalen regendouches met een zeer vlakke hoogte van slechts 11 mm. Voor een optimaal wellness-gevoel biedt het assortiment regendouches in drie ronde uitvoeringen met een diameter van 100, 200 en 300 mm. Het assortiment moderne hoofddouches wordt verder gecompleteerd met een 200 en 300 mm Soft-edge design modellen uit de Idealrain Cube serie en drie rechthoekige hoofddouches uit de Idealrain Pro serie. Deze zijn er in de maten 200, 300 en zelfs 400 mm.

 

Idealrain douchesetZuinig met water

Opmerkelijk is het geringe waterverbruik van de handdouches. Terwijl conventionele handdouches twaalf liter per minuut nodig hebben, reduceert de innovatieve waterbesparingstechniek het verbruik tot slechts acht liter per minuut zonder het douchecomfort te beperken. Daarmee wordt niet alleen geld bespaard, maar ook het milieu ontzien.

 

Optimaal comfort van douchesystemen

Het Idealrain assortiment biedt diverse douchesystemen in rond of Soft-edge design waarbij de opbouw versies gecombineerd worden met de nieuwe Ceratherm 100 Coolbody thermostaat. Alle douchesystemen zijn standaard voorzien van de zeer comfortabele 200 mm regendouche en een 100 mm handdouche met drie functies. De omstelling voor het kiezen van de regen- of handdouche is volledig geïntegreerd in de volumegreep en is tevens voorzien van een eco functie.

 


Gepubliceerd in: Douche nieuws