IDEAL STANDARD MELANGE EN ATTITUDE KRANEN

Melange & Attitude: Bijzonder expressief en comfortabel

Ideal Standard Melange wastafelmengkraanDe actuele trend is dat er steeds meer aandacht wordt geschonken aan de esthetiek van de 'wasplaats' in de badkamer. Naast de hoge kwaliteit van het ontwerp blijft er nog steeds ruimte over voor het ontwikkelen van kranen met extra functionele voordelen. Het Ideal Standard kranen assortiment is daarom uitgebreid. De expressieve kranen-series Melange en Attitude zijn nu ook verkrijgbaar met hoge uitloop. Deze kranen bieden meer ruimte en comfort aan de wastafel, bijvoorbeeld bij het haren wassen. Met haar hoge, elegant gebogen uitloop zijn de kranen ook een stijlvolle blikvanger in de badkamer.

 

In lijn met de complete Melange kranen-serie onderscheidt deze nieuwe kraan met hoge uitloop zich door haar zacht vloeiende vormen. Het ontwerp, dat is gebaseerd op een natuurlijke waterval, geeft de badkamer een heel elegante uitstraling.

 

De Attitude kranen zijn voorzien van innovatieve coolbody technologie en hoogwaardige materialen. Deze worden toegepast om het waterverbruik te verminderen en om de kranen nog veiliger te maken. Ook bij deze Ideal Standard kranenserie zijn de waterwegen volledig losgekoppeld van de body van de kraan. Daardoor kan de buitenzijde van de kraan niet warm worden. Zelfs niet wanneer er alleen warmwater door de kraan loopt. Tevens is de hoge uitloop van de Attitude kraan draaibaar wat de functionaliteit verder ten goede komt.

 

Grote keuze uit wastafelinbouwkranen: Melange, Strada, Active en Mara

Op basis van de inbouwtechniek van de Melange serie wordt het aanbod wastafelinbouwkranen aanzienlijk uitgebreid. De nieuwe Strada wand-mengkraan biedt een minimalistisch design, de Active versie een moderne tijdloze vormgeving en Mara de passende oplossing voor badkamers waarbij de nadruk ligt op geometrische vormen. Alle wandmengkranen maken gebruik van hetzelfde inbouwdeel en zijn tevens voorzien van Click technologie met 50% waterbesparingsfunctie.

 


Gepubliceerd in: Kranen nieuws