IDEAL STANDARD EASYBOX SLIM DE ONDIEPSTE INBOUWTHERMOSTAATKRAAN

Easybox Slim

Ideal Standard easybox slim inbouwthermostaat

Het bestaande Easybox Slim inbouwthermostaten assortiment wordt verder uitgebreid. Deze moderne inbouwthermostaten zijn nu ook beschikbaar in een ronde versie en een extra vierkante versie die voor zowel bad als douche functie gebruikt kunnen worden. Beiden hebben een gereduceerde inbouwdiepte waardoor ze de meest ondiepe inbouwbox systemen in de markt zijn.

 

Zeer geringe inbouwdiepte van 58 mm

Easybox Slim heeft een minimale inbouwdiepte van slechts 58 mm en kan onder andere worden toegepast in dunne kaiksteenwanden of dunne holle wandsystemen die uit Metalstud of houten frames zijn opgebouwd. Door de geringe inbouwdiepte zijn de Easybox Slim varianten uitermate geschikt voor toepassing in nieuwbouw, renovatie en in prefab installaties.

 

Geïntegreerde omstelling

Bij alle Easybox Slim varianten is de omstelling geïntegreerd in de volume knop. De twee nieuwe varianten kunnen voor twee verschillende douchefuncties of als bad en douche combinaties gebruikt worden. De zeer dunne modern vormgegeven metalen afdekplaten zijn tevens voorzien van gebruiksvriendelijke symbolen waardoor het altijd duidelijk is welke functie met de omstelling wordt bediend.

Ideal Standard ondiepe inbouwthermostaat

Veiligheid en comfort

De Ideal Standard Easybox Slim wordt standaard geleverd met een veiligheidsstop bij 40°C. Afhankelijk van de persoonlijke voorkeur kan door het indrukken van de temperatuur begrenzingsknop de temperatuur boven de 40°C worden ingesteld. Daarnaast kunnen bij de installatie extra maximum temperatuurstops worden ingesteld om de temperatuur te beperken tot 40°C, 43°C, 45°C of 50°C. zo wordt de kans op verbranding nog verder geminimaliseerd.

 

Eenvoudige montage

De Easybox Slim inbouwthermostaten zijn zeer eenvoudig te monteren. Voor de montage in holle wanden wordt bij deze inbouwthermostaten een speciale beugel geleverd waarmee de Easbox Slim eenvoudig op de horizontale balken

van de holle wandconstructie kan worden gemonteerd. Ook bij de Easybox Slim wordt er gebruik gemaakt van het Ideal Standard dicht-fix systeem, waardoor er geen water in de wand kan dringen. Bij het dicht-fix systeem zijn alle afdichtingen vast in de afdekplaat geïntegreerd waardoor ook bij de montage geen rubberen afdichtingen vergeten kunnen worden.

 

Complete douchesets

De Easybox Slim versies zijn qua vormgeving perfect afgestemd op het ldealrain Cube douchesysteem. Het Soft-edge design van de hoofddouches sluit perfect aan bij met de afgeronde hoeken van de Easybox Slim afdekplaat. De Easybox slim inbouwthermostaten zijn tevens beschikbaar als complete douchepacks. Deze packs omvatten naast de inbouw-thermostaat een hand- en regendouche, een wandaansluitbocht met geïntegreerde slangaansluiting en een doucheslang met een lengte van 1.250 mm.

 


Gepubliceerd in: Kranen nieuws