IDEAL STANDARD DEA DE COME BACK VAN MAT WIT SANITAIR?

Ideal Standard DEA

Ideal Standard DEADEA de luxe badkamerserie met zachte, vloeiende rondingen wordt verder uitgebreid. Nieuw is het randloze wandcloset voorzien van blinde bevestiging.

 

Randloze spoeltechniek

Het randloze toilet is voorzien van een spoeltechniek waarbij de gebruikelijke spoelrand is komen te vervallen. Het water wordt gelijkmatig aan de binnenzijde van het toilet verdeeld en zorgt voor een optimale doorspoeling. De randloze spoeltechniek maakt een eenvoudige reiniging van de binnenzijde van het toilet en de spoelopening mogelijk waarbij het gehele toilet effectief en krachtig wordt gespoeld. Het wandcloset wordt gecompleteerd door de bijzonder moderne dunne closetzittingen en deksel. Deze zijn beschikbaar in softclose uitvoering of standaard scharnieren.

 

Wandcloset met blinde bevestiging

De wandclosets zijn standaard voorzien van de nieuwe blinde bevestigingstechniek die optimaal aansluit bij de luxe vormgeving van de gehele Ideal Standard DEA serie. Door de blinde bevestiging zitten er geen holtes of afdekdoppen aan de buitenzijde van het closet waardoor deze makkelijk te reinigen is. De eenvoudige bediening van de blinde bevestiging vindt plaats via de onderzijde van het wandcloset. Het betreft dezelfde blinde bevestigingstechniek zoals die recentelijk bij de series Connect en Contour 21 schools is geïntroduceerd.

 

Kleuren keramiek

Naast de standaard kleur wit zijn alle DEA keramische producten beschikbaar in een nieuwe kleur mat wit. Indien gewenst kunnen de producten worden uitgevoerd met de extra vuil-werende oppervlaktelaag IdealPlus.

Ideal Standard DEA vrijstaand bad mat wit
 

Complete badkameroplossing

Naast het wandcloset biedt de DEA-lijn een ruime keuze aan keramische producten met een onmiskenbare vormgeving, waaronder ruime moderne zuil-wastafels, opbouwkommen en vrijstaande baden in een eigentijdse stijl en uitstraling. Verschillende modellen spiegelkasten met onder andere geïntegreerde ledverlichting en diverse wastafelmeubels in maar liefst zes verschillende kleuren maken het assortiment compleet. Daarnaast is de DEA serie optimaal te combineren met de bijpassende Melange kranenserie die onder andere is voorzien van een badmengkraan op zuil

 


Gepubliceerd in: Sanitair nieuws