IDEAL STANDARD CONNECT AIR VOOR DE MODERNE BADKAMER

Connect Air

Ideal Standard Connect AirMet de nieuwe Connect Air presenteert Ideal Standard een zeer complete badkamercollectie in een klassiek-moderne stijl. De serie straalt op en top elegantie uit en voelt vernieuwend en praktisch aan. Dankzij de vele uitvoeringen en tijdloze designs vindt Connect Air aansluiting in iedere badkamer. Het assortiment bestaat uit harmonieus vormgegeven wastafels, ligbaden, douchebakken, toiletten en badmeubelen.

 

De populaire Connect familie vormt de basis voor de nieuwe, geraffineerde Connect Air collectie. Deze serie is naar een hoger niveau getild en ontworpen om elke stijl te bevredigen. De elegante badmeubels zijn leverbaar in vele uitvoeringen en zes tweekleurige combinaties die zorgen voor een natuurlijke uitstraling. Het klassiek-moderne design is ook goed terug te zien in de wastafels door de toepassing van dun keramiek en zachte rondingen. De ligbaden en douchebakken kenmerken zich door zachte contouren en verfijnde afwerking. Bijzonder binnen de Connect Air serie zijn het gracieuze vrijstaande ligbad en de duo-uitvoeringen voor een intiem samenzijn.

 

Het Connect Air wandcloset en staande closet zijn uitgerust met een blinde bevestiging. Hierdoor worden de ronde lijnen en het luchtige design behouden. De closets bevatten ook de innovatieve AquaBlade® waterval spoeltechnologie.

Ideal Standard Connect Air badkamer

AquaBlade® waterval spoeltechnologie

Met het AquaBlade® waterval spoelsysteem gaat ldeal Standard nog een stap verder dan de randloze closets, zowel in comfort als in design. De extra hoog gepositioneerde spoelopening creëert een 'waterval' vanaf de toiletrand die met de twee sterke waterstralen samen voor een extra krachtige spoeling zorgen Het gepatenteerde AquaBlade® waterval spoelsysteem garandeert een 100% reiniging van het spoelvlak onder de spoelopening. Dit alles zorgt voor extra hygiëne en geeft een groot schoonmaakgemak.

 

De Connect Air serie maakt het architecten en ontwerpers mogelijk om efficiënte, duurzame en adembenemende badkamerprojecten op te zetten.

 


Gepubliceerd in: Sanitair nieuws