HENCO VISION STEEKKOPPELINGEN VOOR SNELHEID EN GEMAK

Henco steekkoppelingen

Henco VisionBent u op zoek naar tijd? Wilt u eenvoud bij uw installatiewerken? Gebruik Henco Vision en ontdek de kracht van dit innovatief gamma steekfittingen. Henco Vision is veel meer dan een steekfitting, het is een oplossing om als installateur eenvoudig, snel en op moeilijk bereikbare plaatsen een verbinding te maken met de Henco meerlagenbuis.

 

De Henco steekfitting staat borg

voor een uiterst snelle en betrouwbare verbinding. Enkel een buisschaar en een kalibreerdoorn zijn nodig om een perfecte verbinding te maken. Investeren in persgereedschap is overbodig met Henco Vision, dit budget kan u als installateur ergens anders voor gebruiken. Bovendien wordt de installatietijd met deze steekfittingen gevoelig ingekort en geniet u

zo van een aanzienlijke tijdswinst. De uitwisselbaarheid van de zorgvuldig geselecteerde producten die het Henco Vision assortiment bepalen, zorgen ervoor dat u als installateur een onbeperkt aantal mogelijke combinaties kan maken. Een toevoeging op een bestaande installatie

in een later stadium wordt in geen tijd werkelijkheid met de steekfittingen en verdelers van Henco. De steekfittingen zijn zo ontwikkeld dat ze aan de binnen-en buitenzijde van de buis afdichten. Door deze unieke eigenschap kan de Henco Vision steekfitting ingestort worden in constructie beton zonder beschermende maatregelen.

Henco Vision koppelingen
 

Het oog wil ook wat! De kleur wit,

die deze steekfittingen en verdelers kenmerken, zorgt voor een mooie esthe-tische aanvulling op de witte Henco meerlagenbuis. Een ideale oplossing voor een installatie in opbouw.

  • Persgereedschap overbodig
  • Winst op installatietijd
  • Eenvoudige montage
  • Uitwisselbaar/toevoeging
  • Demonteerbaar
  • KIWA en KOMO keur
  • Instorten in constructie beton zonder beschermende maatregelen

 
 
 
 

Henco EK-verdelers

De EK-verdelers die deel uitmaken van het Henco Vision assortiment hebben een compacte maatvoering (aansluitingen hart op hart 50 mm) en maken inbouw

in kleine ruimten, bijvoorbeeld onder een ligbad, mogelijk. De Henco Vision verdelers bieden een economisch alternatief indien er meerdere T-stukken in een compacte ruimte toegepast moeten worden. Samen met de 2-groeps en 3-groeps verdelerhuizen bieden de diverse aansluitingen op deze verdelers steeds een passende oplossing.

Bovendien ziet Henco bij renovatie in toenemende mate de toepassing van de witte EK-verdelers die speciaal zijn ontworpen voor sanitaire toepassingen. Deze verdelers worden bijvoorbeeld toegepast in meterkasten. Ze worden direct aangesloten vanaf de watermeter met onze speciale watermeterkoppeling type 13-VH. De verdelers kunnen zowel horizontaal als verticaal gemonteerd worden. De koudwatertappunten, zoals bijvoorbeeld de lavabokraan, kunnen dan via de gemakkelijk te buigen Henco meerlagenbuis eenvoudig gevoed worden zonder gebruik te maken van fittingen. Ditzelfde gaat ook op voor de warmwaterverdeler die zich onder het warmwatertoestel bevindt die de warmwatertappunten voedt.

 

Uitbreiding Henco Vision gamma

De nieuwste telg van het Henco Vision gamma is de ENDCAP-EKO5, een herbruikbare euroconus stop. Niet enkel in combinatie met de witte EK-verdelers is dit de perfecte oplossing om een aansluiting tijdelijk of permanent af te sluiten, de stop kan eveneens gebruikt worden op elke euroconus aansluiting. Dat deze aansluiting uit kunststof of messing vervaardigd is speelt geen rol. Henco heeft met de ENDCAP-EK05 een universele stop in haar gamma.

Het Henco Vision assortiment voldoet aan de strengste normen voor sanitair en verwarmingstoepassingen. Dit wordt gekenmerkt door de vele internationale certificaten die toegekend zijn aan het Henco Vision gamma. ‘Met uiteraard ook KIWA en KOMO keur.

 


Gepubliceerd in: Installatie materialen