HANSGROHE RAINMAKER SELECT HOOFDDOUCHES MET GLAZEN STRAALPLAAT

Rainmaker Select van Hansgrohe

Hansgrohe Rainmaker SelectDe Rainmaker Select hoofddouche van Hansgrohe zijn regelrechte blikvangers voor iedere badkamer. De opvallende straalplaat van deze douche is gemaakt van wit glas, hetgeen ze uniek maakt ten opzichte van welke andere douche dan ook.

 

Witte straalplaat van glas

Het design van de Rainmaker Select douches is helder en recht, waarbij het witte veiligheidsglas en de verchroomde handset naadloos in elkaar overlopen. Dit unieke design zorgt een uitstraling die je nergens anders tegenkomt.

 

De straalplaat heeft ruim 200 met een laser uitgesneden gaatjes die zorgen voor een extreem doucheplezier. Het schoonmaken van de straalplaat is heel eenvoudig, doordat deze gemakkelijk te demonteren is. Eens te meer een bewijs dat Hansgrohe als geen ander design weet te combineren met zowel de functie als de techniek. Het ontwerp van de douches uit de Rainmaker Select collectie is samen met Phoenix Design gedaan.

Rainmaker Select
 
 
 
 

Straalplaat van 46 of 58 cm

De regendouche uit de Rainmaker Select 460 serie heeft een straalschijf met een breedte van 46 cm, welke in te stelling is in 3 verschillende stralen. Als in een tropische regenbui wordt je gehele lichaam omhult door deze brede en krachtige “regenstraal”. Extreem doucheplezier voor in elke badkamer. De massagestraal, ofwel RainStream zoals Hansgrohe die noemt, zorgt met 12 verkwikkende waterstralen voor een overheerlijk effect. Om je shampoo snel uit te spoelen kies je voor een krachtige waterbundel, ofwel de Mono-straal. Deze krachtige straal heeft bovendien een zeer ontspannende werking.

 

De Rainmaker Select 460 is verkrijgbaar zowel met plafondbevestiging als met douche-arm.

 

Nieuw op de markt is de 3jet hoofddouche uit de Rainmaker Select serie, een luxueus uitgevoerde variant van de populaire Raindance Rainfall serie. Deze hoofddouche wordt zonder douche-arm direct op de wand gemonteerd. De Rainmaker heeft een lengte van 58 cm en is voorzien van de Schwall-straal die zorgt voor een overheerlijke waterval in je eigen badkamer.

Hansgrohe Rainmaker Select regendouche
 

ShowerSelect Glass afbouwdelen

Naast de Hansgrohe Rainmaker select douches heeft Handsgrohe ook een nieuwe serie ShowerSelectGlass afbouwdelen. Deze zijn perfect met elkaar te combineren. Van deze afbouwdelen is, net als bij de Rainmaker Selct douches, al het metaal verchroomd en afgewerkt met wit veiligheidsglas.

 

De Select-knop maakt het bedienen heel eenvoudig. Hiermee kunnen verschillende straalsoorten tegelijkertijd worden aangestuurd, waardoor het doucheplezier nog meer wordt vergroot. De iBox Universal, de populaire inbouwtechniek van Hansgrohe, maakt ook het monteren van de nieuwe ShowerSelect Glass inbouwthermostaten heel eenvoudig.

 


Gepubliceerd in: Douche nieuws, Kranen nieuws