GEESA R-MIRRORS DOOR ROBERT BRONWASSER

Geesa spiegels

Geesa R-mirrors door Robert Bronwasser
Maak kennis met Geesa's R-mirrors; ontworpen in co-creatie met Dutch designer Robert Bronwasser. Het minimalistische, zachte design van Robert Bronwasser past naadloos in Geesa's visie over badkamer-design en inrichting: vernieuwend, functioneel en puur.

 

Geesa P30

De R30 collectie is de basis van deze serie siegels. De zachte, vloeiende vormgeving geeft de spiegels een tijdloze elegantie mee. De Geesa spiegels zijn geproduceerd met duurzaam geproduceerd spiegelglas en hebben een kwalitatief hoogwaardige afwerking. Verkrijgbaar in vier rechthoekige (liggend en staand) en één rond model.

 

Geesa P60

De spiegels uit de R60 collectie zijn strak, hebben een verchroomd frame en een elegante vormgeving. De naam R60 staat voor 'radius (afronding) van 60 millimeter'. De vier verschillende formaten spiegels zijn optioneel met verlichting te bestellen. Deze ledverlichting is dimbaar en ligt verhoogd op het spiegelglas waardoor het ledlicht rondom kan stralen en een mooi egaal verlicht oppervlak geeft. De R60 serie is recent onderscheiden met de prestigieuze GIO erkenning voor Designvakmanschap. De spiegels zijn verkrijgbaar in vier verschillende maten, 35x70, 60x80, 70x12, en 90x90 met of zonder verlichting. Door de universele vormgeving zijn deze spiegels uiteraard ook toepasbaar bij andere badkameraccessoires.


Gepubliceerd in: Accessoires