EMCO FINO BADKAMERACCESSOIRES STRAK EN TOCH ROND

Emco Fino

Emco Fino handdoekhouderSubtiel elegant design, vlakke fijne lijnen en ronde natuurlijke stijlelementen zijn de kenmerken van de nieuwe serie badkameraccessoires Emco Fino. Tot de karakteristieke vormgevingskenmerken van de componenten uit deze serie hoort een vlakke bandvorm, die elegant uitmondt in een rond wandelement.
In combinatie met de tot het wezenlijke teruggebrachte lijnvoering kenmerken de nieuwe badkameraccessoires zich consequent door een perfecte lichtheid in vormgeving en weerspiegelen daarmee de moderne tijdgeest. De uitstraling van deze Emco serie speelt in op de actuele designtrends op de markt voor badkamerkranen, waardoor een moderne sfeer met harmonisch elkaar afgestemde elementen kan worden gerealiseerd.

 

Verchroomde oppervlakken en zorgvuldig geselecteerde materialen accentueren de hoge kwaliteitsstandaard van alle componenten. Waar voor de rechte, smalle bandvormen messing wordt gebruikt, bestaan de stijlbepalende ronde elementen uit hoogwaardig, gegalvaniseerd gegoten zink. De glaselementen zijn bij het drinkglas, het zeepschaaltje en de zeepdispenser gemaakt van doorzichtig kristalglas en bij het toiletborstelgarnituur van mat kristalglas. Met in totaal 14 verschillende artikelen voor aan de wand bestrijkt het programma de totale functionele veelheid aan beproefde badkameraccessoires.

Emco Fino toiletaccessoires

 

Een verborgen bevestigingstechniek zorgt bovendien voor een optisch aansprekende en eenvoudige montage van de Emco Fino badkameraccessoires. Deze bestaat uit een zwarte adapter van zeer sterke kunststof, die met twee schroeven aan de wand wordt bevestigd. Hierna hoeft het betreffende product alleen nog op de wandadapter te worden geplaatst en met een draadstift te worden vastgezet. Met deze bevestigingstechniek, die voor alle componenten uit de serie hetzelfde is, kunnen de Emco Fino badkameraccessoires zonder te boren met enkele handgrepen worden vervangen of ter opfrissing van het totaalbeeld anders worden gecombineerd.


Gepubliceerd in: Accessoires