DORNBRACHT LISSE NIEUWE KRANENSERIE IS PURE PERFECTIE

Dornbracht  Lissé

Dornbracht Lisse kraanMet de nieuwe kranenserie Lissé van Dornbracht haal je kwaliteit tegen een lage prijs in huis. Deze premium designkraan heeft een innovatief ontwerp waarmee je jouw badkamer omtovert tot een prachtige plek. Daarnaast is het vrij simpel om deze mooie kraan te plaatsen in het badkamerinterieur, ook in het geval van vervanging. De kranenserie Lissé van Dornbracht heeft een prachtig ontwerp vol contrasten. Geometrische vormen en bochten wisselen zich af met vloeiende contouren. De kraan heeft een conische hendel met een cilindrische kraanbody en een vlakke uitloop. Tenslotte zorgt het oppervlakte van chroom en de zwarte laag onder de kraanhendel voor een stijlvol geheel.

Dornbracht Lisse inbouw douchemengkraan
 

Dornbracht Lissé kranen zijn zeer praktisch in het gebruik

Niet alleen hebben de kranen van Lissé van Dornbracht een prachtig ontwerp, ze zijn nog ontzettend praktisch ook. Je kunt het namelijk eenvoudig bedienen door de kraaghendel te bewegen. Dit element heeft zelfs betrekking op de naam van de kraan. De Franse betekenis in het Nederlands is namelijk ‘gladstreken’. Dit slaat op het feit dat kraan een L-vorm heeft, en dat de hendel met een vloeiende beweging te bedienen is. Bij het aanschaffen van de kranenserie Lissé van Dornbracht heb je de keuze uit exemplaren van chroom en platina. De gehele serie bestaat uit ongeveer 25 producten die onder andere te gebruiken zijn voor de douche, wastafel en bad. Erg bijzonder is bovendien de zogeheten ‘eengreepsmengkraan’ die perfect past bij de wastafel. Eventueel is deze verkrijgbaar in een speciale waterbesparende variant. Het heeft namelijk slechts 21 fijne stralen, wat ervoor zorgt dat de hoeveelheid stromende water afneemt van 5,3 liter naar 3,8 liter per minuut.

Dornbracht Lisse kranen
 

Geniet van hoge kwaliteit met Dornbracht

Deze nieuwe kranenserie biedt ontzettend veel voordelen. Zo haal je dankzij het instapprijssegment een echt merk badkamerkraan in huis voor een lage prijs. Vrijwel meteen ervaar je de voordelen van dit kwaliteitsmerk. Zo zijn zowel de Lissé kranen uit het instapprijssegment als de premium kranen perfect afgewerkt en van hoge kwaliteit. Ze worden namelijk met oog voor detail en gebruiksvriendelijkheid vervaardigd in Duitsland. Deze Dornbracht Lissé kraan is gebaseerd op de vijf principes van het merk: precisie, proportionaliteit, progressiviteit, persoonlijkheid en performance. Bovendien is haar bijzondere esthetiek gebaseerd op de zogeheten ‘gulden snede’. Dit laatste fenomeen, dat overal in de natuur terug te vinden is, staat voor perfectie en balans.

 


Gepubliceerd in: Kranen nieuws