DELABIE TEMPOMATIC 4 ELEKTRONISCHE KRAAN

Delabie Tempomatic 4

Delabie Tempomatic 4 Elektronische kraan
Of het nu gaat om industrie of kantoorruimte, lokale middenstand (voedingszaken, horeca, ..), onderwijs of sport en recreatie, de bouw stelt steeds dezelfde eisen: waterbesparing, hygiëne, veiligheid en comfort blijven een absolute must.

 

Delabie combineert de behoeften die de bouw stelt met de efficiëntie van de professionele installateur. Omdat tijd voor u belangrijk is. zijn Delabie producten gemakkelijk te installeren en onderhoudsvrij. Ook de nieuwe producten worden steeds ontwikkeld in lijn met deze basiselementen. Vandaag introduceren wij de volgende nieuwkomers: Premix Nano en Tempomatic 4 op netspanning.

 

Tempomatic 4 op netspanning

Elektronische kraan of mengkraan op netspanning met geïntegreerde elektro-nische module. Het reeds bestaande assortiment Tempomatic 4 elektro-nische kranen, met geintegreerde Lithium batterij, wordt vanaf heden uitgebreid met twee varianten op netspanning: door middel van een rechtstreekse inbouw aansluiting of met stopcontact.

De Tempomatic 4 is eenvoudig te installeren en werkt onmiddellijk zonder enige bijkomende afregeling. Bovendien sluit de infrarood detectie elk manueel contact uit, waardoor een totale hygiëne gerealiseerd wordt. Elke 24 uur na het laatste gebruik vindt een automatische spoeling plaats om de ontwikkeling van bacteriën tegen te gaan. Met het debiet ingesteld op drie liter per minuut, kan een waterbesparing van 90% gerealiseerd worden in vergelijking met een klassieke kraan. Drie jaar garantie.

 

Enkele voordelen van de Delabie Tempomatic 4 serie:

  • Vereenvoudigde afregeling en snelle plaatsing voor een aanzienlijke tijdswinst bij de installatie.
  • Elektroventiel en elektronische module geïntegreerd in het kraanlichaam.
  • Waterbesparing en Comfort: hygiënische straalbreker, ingesteld op 3 liter/minuut bij 3 bar.
  • Hygiëne en de strijd tegen bacteriën: Periodieke spoeling van ongeveer 60 seconden, elke 24 uur na laatste gebruik.

 


Gepubliceerd in: Kranen nieuws