DE VIEGA ADVANTIX DOUCHEGOOT MET MAXIMALE FLEXIBILITEIT

Vernieuwde Viega Advantix douchegoot met een elegant design speelt in op trend

Viega Advantix douchegootDe inloopdouche is gewild - steeds vaker wordt de installateur gevraagd een inloopdouche te maken. Fraai weggewerkt in de badkamervloer en lekker comfortabel in het gebruik. Maar een inloopdouche in de badkamer zorgt vaak ook voor hoofdbrekens: iedere gebruiker en iedere badkamer - nieuw of gerenoveerd - is immers anders. Dat betekent: ingewikkeld bestel- en opslagwerk en een installatie die iedere keer weer anders is. Het vernieuwde programma Advantix douchegoten van Viega biedt hiervoor een oplossing. Met een gering aantal artikelen kunnen design-douchegoten worden samengesteld. Dat vereenvoudigt het bestellen en de magazijnopslag. En als installateur profiteert u ook nog eens van de kwaliteit en het vertrouwde installatiegemak van Viega.
 
Viega Advantix douchegoot met tegelrooster

Het design van de nieuwe Viega Advantix douchegoot is modern, bescheiden en daardoor elegant. De standaardroosters (rechthoekig of rond) maar ook de designroosters in glazen uitvoering (zwart of grijs) of met tegelinleg (met of zonder rand) zijn slechts 40 mm smal. Dat zorgt ervoor dat de douchegoot verfijnder oogt en eenvoudiger te verwerken is in badkamerontwerpen. De eveneens smalle roosterramen zijn leverbaar als rechthoekige, ronde of standaardvariant. Door hun matte uitvoering vormen de roosters een fraaie en naadloze overgang naar de tegels. De basisbehuizing is leverbaar in vijf lengten van 750-1200 mm.

Viega Advantix
 
Het praktische, modulaire systeem geeft de installateur nu de mogelijkheid om op alle lokale eisen in te spelen. De douchegoten kunnen naar believen worden gecombineerd met de verschillende afdekroosters en de varianten van de frames die rondom het rooster worden geplaatst. Ook de keuzes ten opzichte van de sifonaansluiting biedt voor vrijwel elke situatie de juiste mogelijkheden. Voor de montagepoten kan bij de Viega Advantix douchegoot worden gekozen uit een tweetal varianten, de standaarduitvoering of het model dat specifiek gebruikt kan worden in het geval van een renovatie badkamer. Mocht er een dikkere vloertegel of natuursteen worden toegepast dan is er ook een ophoogset van 15 / 25 mm beschikbaar. Ook de afdekroosters voor de douchegoot zijn er natuurlijk in zeer veel varianten met uitvoeringen in glas of, voor een doorlopende vloer, ook met tegelinleg.

 


Gepubliceerd in: Douche nieuws, Installatie materialen