COMPLETE BADKAMERS + GRATIS 3D ONTWERPEN

Online Badkamershowroom

Badkamer inloopdoucheDe Sani-bouw website is vernieuwd en uitgebreid met een online badkamershowroom die de consument de gelegenheid biedt zich, m.b.v. een 3D viewer, te oriënteren op de inrichtingsmogelijkheden voor zijn eigen toilet- of badkamer. Inmiddels zijn er een negental ontwerpen geplaatst en wordt er iedere week minimaal één ontwerp aan de online badkamershowroom toegevoegd die we in al onze mailingen, als “badkamer van de week”, gaan opnemen.

 

Gratis 3D badkamerontwerpen

Na het oriënteren in de online showroom is de volgende stap het aanvragen van een gratis 3D ontwerp voor de badkamer of het toilet. Wij maken gratis en vrijblijvend 3D ontwerpen voor de consument en koppelen dit uiteindelijk aan het aanbieden van een passende offerte via de webshop. Natuurlijk brengen wij hierbij ook de mogelijkheid van het aanvragen van een installatie offerte bij de Sani-bouw vakman om de hoek onder de aandacht.

Badkamer ontwerpen

Extra service voor uw klanten

Het maken van gratis 3D ontwerpen doen wij uiteraard ook voor de Sani-bouw vestigingen. Hebt u een klant waar u langs moet voor een installatie offerte of iemand die op zoek is naar ideeën voor zijn badkamerverbouwing? Dan kunt u nu ook een gratis 3D ontwerp aanbieden, inclusief een messcherpe sanitair offerte, waardoor u wellicht de complete badkamer, inclusief de installatie kunt leveren. Op deze wijze kunnen wij samen het gehele traject, van idee tot realisatie invullen. Een uniek ‘selling point’ waarmee we ons duidelijk onderscheiden van alle andere webshops.

Promotie door de Sani-bouw vestigingen

De “badkamer van de week” is, samen met de weekaanbiedingen, ook bij uitstek geschikt om iedere week door de Sani-bouw vestigingen te worden verspreid via de diverse social media zoals twitter en facebook.

Badkamer inbouw spiegelkast
Daarnaast is het aanbieden van gratis 3D ontwerpen voor badkamer en toilet ook iets wat een Sani-bouw vestiging prima via zijn eigen website kan aanbieden en promoten. Hiervoor wordt een standaard tekst en een aantal foto’s aangeleverd.

 

Vraag meer info aan

Ook gebruik maken van deze gratis service? Vraag dan nu meer informatie aan over deelname aan het Sani-bouw concept? Meer info aanvragen? KLIK HIER... of stuur ons een mail met uw gegevens.


Gepubliceerd in: Diversen